Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb testoval C3 na asfalte. Matton chce, aby testoval aj na šotoline

Thursday, 10. 08. 2017 - 09:09, Ľuboš Kašický   

Loeb testoval C3 na asfalte. Matton chce, aby testoval aj na šotoline

V utorok prebehli ohlasované testy deväťnásobného majstra sveta v rely, Sebastiena Loeba, na novom Citroëne C3 WRC.

 

Sebastien Loeb spolu s Danielom Elenom jazdili v Lotrinsku (FRA) v regióne Moselle, kde na asfalte testovali auto pred nadchádzajúcou asfaltovou nemeckou rely. V premenlivých podmienkach si vyskúšali jazdu za sucha aj za mokra a Yves Matton si Loebove informácie nevedel vynachváliť.

„Urobil kus práce a pomohol nám. Ak bude na nemeckej rely pršať, tak máme otestované výborné nastavenie na mokro," povedal šéf Citroën Racing, ktorý jedným dychom priznáva, že takýto test s Loebom by potrebovali aj na šotoline. „Nič sme zatiaľ nedohodli, ale je to veľmi dôležité, aby Seb otestoval auto aj na šotoline. Uvidíme, či sa to podarí. Jeho relykrosovy program a štarty na diaľkových rely za Peugeot mu úplne zapĺňajú program."

loebb-1.jpg

Nemecká rely, desiaty podnik seriálu majstrovstiev sveta, je na programe už o týždeň a Citroën do súťaže nasadzuje vedľa Krisa Meeka a Craiga Breena aj Andreasa Mikkelsena. Tak hádam, im Loebova spätná väzba z francúzskych asfaltiek pomôže. Napokon, veď si pozrite krátke video z lotrinských testov Sebastiena Loeba a Daniela Elenu na Citroëne C3 WRC (video spustíte kliknutím na obrázok).

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri