Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb: "Teším sa víťazstvu na svojej poslednej šotolinovej rally"

Sunday, 05. 05. 2013 - 17:31, Zdenka Frývaldská   

Loeb:

Sébastien Loeb s Danielom Elenom oslávili svoj posledný štart na šotolinovej rally ďalším víťazstvom.

 

Rally Argentina;14-800x533.jpg

V poradí ôsme prvé miesto si v Argentíne pripísal na svoj účet majster sveta v rally, Sébastien Loeb. Aj keď preteky sa pre neho spočiatku nevyvíjali priaznivo, dokázal šťastenu otočiť na svoju stranu a vybojovať víťazstvo. "Rally Argentina je veľmi zvláštna. Je krásna, mám ju veľmi rád, ale je aj neskutočne náročná. Od úvodu sme mali veľký problém dostať sa do rytmu. Potreboval som si znovu zvyknúť na auto a nastaviť ho pre seba. V piatok som zatlačil a podarilo sa nám dostať pred Ogiera. Na rýchlych, ale i úzkych zákrutách, kde vás môže čakať nejaké prekvapenie vo forme balvanov alebo iných nástrah, to nebolo jednoduché. Chceli sme však vyhrať a robili sme všetko pre to. Napokon sa to podarilo a veľmi sa tomu teším", povedal Séb na svojej stránke.

Rally Argentina;4-800x533.jpg

Rally Argentina bola pre Loeba poslednou šotolinovou a možno i celkovo poslednou rally, a preto si užíval celú atmosféru. Francúz však zatiaľ stále neprezradil, kde by sa ešte mohol predstaviť. "Musím povedať, že v Argentíne je veľmi zvláštna atmosféra, taká iná ako na ostatných rally. Okrem krásnej prírody a skvelej trate, je tu veľmi veľa fanúšikov. Povedal by som, že sú to takí fanatici. Ide z nich niečo neuveriteľné, taká pozitívna žiara a aj vďaka nim som si preteky skvele vychutnal. S Danielom sme dostali veľa otázok, či je to naša posledná rally. Stále na túto otázku neviem odpovedať. Možno bola posledná, možno predposledná. Poviem len toľko, že ak bude príležitosť, ešte sa zvezieme. Teraz ma čaká Supercup v Barcelone a Grand Prix de Pau", dodal Loeb. Na tlačovej konferencii po Rally Argentina Loeb prezradil, že by tento rok ešte rád odštartoval so svojou manželkou Severine vo vozidle S1600.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri