Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Licencie pre rok 2013

Thursday, 08. 11. 2012 - 00:41, Zdenka Frývaldská   

Licencie pre rok 2013

Disciplíny SAMŠ majú za sebou už svoje posledné podujatia a sezóna 2012 sa tak blíži k svojmu záveru. Pomaly teda nastáva aj čas pre zasielanie žiadostí o licencie pre budúci rok.

 

Marián Bazala;vecer-majstrov-539.jpg

Zástupcovia Slovenskej asociácie motoristického športu zverejnili na svojich stránkach sams-asn.sk informácie k licenciám pre rok 2013, ktoré doplnili aj o poplatky za licencie. Rovnako ako každý rok, aj tentoraz je potrebné k získaniu licencie zaslať na sekretariát SAMŠ vyplnenú žiadosť, ku ktorej musí byť priložený vyplnený a potvrdený zdravotný preukaz a fotografia jazdca vo formáte jpg. Novinkou je informácia, že licencie na rok 2013 budú vydané iba členom SAMŠ, čiže každý záujemca o licenciu musí za seba zaslať aj vyplnený formulár "Žiadosť o vydanie preukazu člena SAMŠ".

Marián Bazala;vecer-majstrov-878.jpg

Všetky potrebné náležitosti musia byť zaslané na sekretariát SAMŠ do 20.1.2013. Žiadosti prijaté po tomto termíne (okrem nových) budú považované za oneskorené a vybavené so zvýšeným poplatkom podľa Ročenky SAMŠ. Zvláštnu pozornosť odporúčame venovať aj poplatkom, ktoré boli oproti minulým rokom mierne navýšené. Uvádzame len niekoľko z nich. Všetky ďalšie poplatky a potrebné dokumenty je možné nájsť na stránke sams-asn.sk.

Marián Bazala;vecer-majstrov-452.jpg

Medzinárodná licencia pretekára 165 Eur
Národná licencia pretekára 130 Eur
Licencie pre národné poháre, slalom, drift 50 Eur
Licencia súťažiaceho na meno jazdca 30 Eur

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri