Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Latvala si zlomil kľúčnu kosť, v Argentíne ho neuvidíme!

Friday, 13. 04. 2012 - 16:07, Katarína Ďurecová   

Latvala si zlomil kľúčnu kosť, v Argentíne ho neuvidíme!

Pokiaľ si niekto myslel, že tohtoročná sezóna Jariho-Mattiho Latvalu už hádam ani nemohla začať horšie, tak sa veľmi mýlil. Fín si totiž najnovšie zlomil kľúčnu kosť počas behu na lyžiach na severe Fínska, ktorý bol súčasťou jeho tréningu.

Latvala už má za sebou i operáciu, počas ktorej boli do ramena umiestnené kovové skrutky, čo dopomôže čo najrýchlejšiemu a najlepšiemu zotaveniu. „Beh na lyžiach je súčasťou jeho tréningového programu a on je veľmi dobrý a skúsený lyžiar", vyjadril sa na margo Latvalovho pádu hovorca tímu Ford a pokračoval ďalej: „Nanešťastie ho ale postihol ťažký pád a musel stiahnuť svoju prihlášku na Rally Argentina na to, aby mal čo najlepšie šance na to, aby bol fit na Rally Acropolis, ktorá sa koná koncom mája."

Ford;21658.jpg

Samozrejme, ihneď po tejto správe sa vynorili rôzne špekulácie o tom, či bude Petter Solberg „povýšený" na jednotku tímu a taktiež i o tom, kto Jariho-Mattiho v Argentíne nahradí. K ničomu z toho sa ešte tím Ford nevyjadril, ale čo sa týka druhej sedačky v továrenskej Fieste RS WRC, tak najhorúcejšími kandidátmi sú zrejme víťaz z Portugalska Mads Ostberg a chránenec M-Sportu Ott Tänak. Taktiež sa ale spomínajú mená Jevgenija Novikova a Henninga Solberga.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri