Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Lapdavskí nevynechajú ani európsku Barumku!

Friday, 28. 08. 2015 - 09:15, Public relations   

Lapdavskí nevynechajú ani európsku Barumku!

Barum Czech Rally Zlín je pre každého pretekára jedným obrovským snom. Tento sen si už po siedmykrát budú plniť aj bratia Lukáš a Julo Lapdavskí so svojím Mitsubishi Lancer Evo IX.

Už tretiu súťaž v mesiaci august absolvujú tento víkend bratia Lukáš Lapdavský a Július Lapdavský. Po jednoetapovej Rally Agropa odštartovali len nedávno na dvojetapovej Rally Košice a teraz ich čaká najnáročnejšia súťaž sezóny, Majstrovstvá Európy na Barum Czech Rally Zlín 2015.

Jozef Pisch;0x8c1571-3.jpg

Na pretekoch v Košiciach absolvovali počas dvoch súťažných dní 11 rýchlostných skúšok na meranej trati dlhej 140 kilometrov a vo svojej triede si vybojovali raz tretie a raz štvrté miesto. „Rally Košice boli veľmi pekné. Organizátori súťaž výborne zvládli a zaradili krásne rýchlostné skúšky. Dúfali sme v trochu lepší výsledok, ale ako rozjazd pred Barumkou nám to úplne stačilo", zhrnul Lukáš.

Jozef Pisch;0x8c1170-1.jpg

Aktuálne má posádka plnú hlavu spomínanej Barumky, na ktorej má za sebou obhliadky tratí a už dnes večer ju čaká prvá rýchlostná skúška, divácky obľúbená superšpeciálka v Zlíne. Nasledovať budú ďalšie dva dni s ôsmimi, resp. so šiestimi RS, ktoré preveria výdrž súťažnej techniky i súlad posádky. Navyše predpovede počasia hlásia až 30-stupňové horúčavy, na ktoré treba byť fyzicky skvele pripravený. „Barumka je pre nás vytúženým vrcholom sezóny, na ktorý sa každoročne veľmi tešíme.

Jozef Pisch;0x8c2603.jpg

Prešli sme si súťažné trate a myslím, že sme ich v minulosti už všetky absolvovali, v čom vidím veľkú výhodu. Podstatné bude dôjsť do cieľa. Nad výsledkom sme ani nerozmýšľali, pretože sa tu stretla obrovská konkurencia, mám pocit, že za posledné roky asi najvyššia. Ďakujeme našim partnerom, že nám tu umožnili odštartovať a pozdravujeme všetkých fanúšikov, ktorí nám budú držať palce".

Jozef Pisch;0x8c1163-2.jpg

Obľúbená superšpeciálka príde na rad už dnes večer po 19. hodine. Dvojica bratov Lapdavských sa so svojím štartovným číslom 63 na trať dostane okolo 22. hodiny.

zt



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri