Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing do Slovinska na Železniki

Tuesday, 26. 06. 2018 - 21:32, Public relations   

L Racing do Slovinska na Železniki

Automobilový tím L Racing pokračuje v rozbehnutej motoristickej sezóne ďalším podujatím Stredoeurópskej trofeje FIA (FIA CEZ) v rely. Tentokrát pocestujú do Slovinska.

 

Tibor Szabosi;c30i3323-8.jpg

Posádka Vlastimil Majerčák a Pavol Kušnier okúsia slovinské trate rely už po tretíkrát. 5. ročník Rally Železniki (29.-30. jún) sľubuje prevažne kopcovitý terén a špecifické trate. V kokpite Fordu Fiesty R5 EVO sa pokúsia o ďalšie body do Stredoeurópskej trofeje FIA v rely. Dovedna 54 posádok čaká dvojdňová súťaž s krátkym prológom v piatok večer (2 skúšky) a sériou ďalších ôsmich skúšok v sobotu (spolu 97,2 km RS).

Tibor Szabosi;c30i3207-10.jpg

Vlastimil Majerčák: "Na Železniki ideme po tretíkrát. Minulý rok sme tam vyhrali s náskokom dve desatiny sekundy, a to po technickej poruche, kde sme na záver stratili 20 sekúnd z nášho náskoku! Je to krásna súťaž v krásnom prostredí a radi sa tam vraciame. Trate sú úzke, majú veľa zákrut a ponúkajú nízke rýchlostné priemery, no na kvalitných asfaltoch. Vieme, do čoho ideme. Odštartujú tu štyri vozidlá R5 a jedno S2000. Budeme sa snažiť o čo najlepšiu pozíciu. Túto sezónu sme si zvolili časovo menej náročný program, kvôli pracovnej vyťaženosti."

Tibor Szabosi;asf-4690-3.jpg

Ján Lipták, manažér tímu L Racing: "Vlasto chce zbierať body vo FIA CEZ a Železniki už pozná, vyhral tu a dúfame, že sa mu po Hustopečiach vyhnú aj technické problémy. Auto je opravené a vyskúšané, všetko by malo fungovať správne. Posádke držíme palce a partnerom ďakujeme za možnosť štartovať."

Železniki vystriedajú na ďalší víkend Majstrovstvá Slovenska preteky automobilov do vrchu na Pezinskej Babe (7.-8. júl).

l-racing-jun2018-ii.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri