Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing aj na Rally Vranov

Friday, 21. 10. 2016 - 10:28, Martin Trenkler   

L Racing aj na Rally Vranov

Automobilový tím L Racing len prednedávnom uzavrel svoju sezónu Majstrovstiev Slovenska v rally a pretekov do vrchu. Jesenná/zimná časť roka však so sebou každoročne prináša množstvo zaujímavých podujatí. Medzi ne patrila určite aj nedávna Rally Vranov (15.10.) - súčasť Regionálneho rally pohára.

Malý šprint na časti známejšej trate medzi Prešovom a Vranovom nad Topľou absolvovali posádky štyrikrát (dvakrát v oboch smeroch). Napriek regionálnemu charakteru súťaže si prišlo zajazdiť hneď niekoľko posádok známych aj z veľkých slovenských majstrovstiev. Tím L Racing tu reprezentovali Marek Špavelko s manželkou Gabrielou Špavelkovou-Szenderákovou (Mitsubishi Lancer EVO IX) a taktiež Milan Straka s Matúšom Lejkom (Ford Escort). Úzku, rozbitú a špinavú trať Dubník úspešne pokorili Špavelkovci, ktorým patrí výborné 4. miesto v absolútnom hodnotení (ako aj v triede). Nebyť chyby v prvej rýchlostnej skúške, kde ostali 3 min zaseknutí, skončili by Straka s Lejkom podľa všetkého na 2. mieste vo svojej triede.

Tibor Szabosi;c30i9754-1.jpg

Marek Špaveko: "Súťaž bola pekná, aj napriek vyťahanému blatu. Štvrté miesto je adekvátne k nášmu výkonu, ako aj k výkonu auta. Najbližšie nás čaká Autoshow na Slovakia Ringu."

Tibor Szabosi;c30i0176-2.jpg

Manažér tímu L Racing Ján Lipták dodáva: "Športové motoristické podujatia sa nezaobídu bez podpory; počas celého roka podporujeme množstvo podujatí, medzi nimi aj túto Rally Vranov. Zároveň tu za nás štartovali naše stále posádky s Marekom Špavelkom a Milanom Strakom, ktorým ďakujem za reprezentáciu tímu aj mimo hlavnej sezóny."

Martin Trenkler/RPM

Michal Bobko;dsc4884.jpg

l-racing-sponzori-08-2016.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri