Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Maďarsko

Kundlák uzavrel úspešnú sezónu na Auto Show

Tuesday, 14. 01. 2014 - 13:55, Public relations   

Kundlák uzavrel úspešnú sezónu na Auto Show

Súťažný tím Innovia racing nechýbal na koncoročnej Szilveszter rallye na Hungaroringu pri Budapešti. Pod jeho hlavičkou však tentokrát nesúťažil Ján Kundlák s Hondou Civic, ale iný Jano - Urbančík na Renaulte Clio Williams. A konečne sa mu podarilo prekonať smolu, ktorá sa na neho lepila už viac ako rok.

szilveszter-rally-urbancik-3-1.jpg

"Už dlho sa na nás lepili technické problémy - jednoducho smola si sadla a nechcela odísť. Na Szilvester rallye sme ju konečne odohnali a to za výdatnej pomoci Jana a Petra Kundlákovcov, ktorí nám veľmi pomohli po technickej, ale aj psychologickej stránke. Po zlých skúsenostiach z minulosti sme konečne našli niekoho, kto to robí rovnako ako my - srdcom. Zistili sme, že v rally stále existujú ľudia, ktorí pomôžu z lásky k motor športu a nie pre peniaze. Čo sľúbia, to aj splnia."

Jano Urbančík postupne zbiera skúsenosti, za sebou má odjazdených stále iba niekoľko súťaží, no napriek tomu dosiahol pekne výsledky a to s úplne sériovým motorom (menej ako 150 koní) - v skupine skončil jedenásty z 37 štartujúcich a absolútne na 85. mieste z 240 štartujúcich. Postupne sa zohráva aj so spolujazdcom Ferim Sobotom, ktorý je v motor športe tiež úplný nováčik.

Tibor Szabosi;gh7p2101-2.jpg

"Jazdíme pre zábavu a pre radosť. Nechceme byt najrýchlejší, ale chceme byt určite najveselší a poriadne si to užiť! A to sa nám na Szilveszter rallye do bodky podarilo," uzavrel Jano Urbančík. „Bol to skvelý pocit prejsť tentoraz cieľom po kolesách, a nie po streche," dodal navigátor Feri Sobota.

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri