Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kuko na Rally Košice s R5-kou, Ciro s Mitsubishi

Friday, 20. 10. 2017 - 12:41, Public relations   

Kuko na Rally Košice s R5-kou, Ciro s Mitsubishi

Posledné kolo slovenského rally šampionátu odštartuje už počas nadchádzajúceho víkendu v Košiciach. Zbierať posledné body na túto súťaž idú aj dve posádky KL Racing Rally Teamu.

Tibor Szabosi;c30i2448-10.jpg

Tomáš Kukučka s Petrom Vejačkom sa divákom v okolí Košíc predstavia už stabilne s vozidlom Ford Fiesta R5. Spoločne pritom tejto posádke patrí piata priečka priebežného poradia Majstrovstiev Slovenska v rally 2017 so ziskom 115 bodov. Na štvrté miesto priebežného poradia pritom strácajú iba 10 bodov, čiže ešte nič nie je rozhodnuté.

Tibor Szabosi;c30i1193-11.jpg

„Tak ako na každej rally súťaži, budeme sa snažiť zabojovať aj teraz v Košiciach. Vieme, že to nebude ľahké, ale za pokus to určite stojí. Je síce pravda, že sme spolu s Vejom nesedeli v súťažnom aute od Rally Trebišov, ale snáď sa nám podarí dobre rozbehnúť," povedal Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;asf-4710-1.jpg

So zmenou prichádza druhá posádka KL Racing Rally Teamu, Pavol Cireň a Pavol Hronec, ktorá vymení dvojkolku Renault Clio za štvorkolku Mitsubishi Lancer EVO IX. Deje sa tak napriek faktu, že Pavlom patrí v priebežnom poradí v triede 5 zatiaľ štvrtá priečka.

Tibor Szabosi;c30i9767-5.jpg

„V triede 5 by sa nám už asi medzi trojicu najrýchlejších nepodarilo dostať, tak sme si povedali, že si urobíme radosť a Rally Košice absolvujeme s Mitsubishi. Verím, že sa nám bude dariť lepšie ako s Cliom," doplnil Pavol Cireň.

Tibor Szabosi;c30i9076-5.jpg

Dvojicu posádok v hlavnom štartovom poli doplní vo farbách KL Racing Rally Teamu aj posádka Matej Krišanda - Peter Krišanda, ktorí sa spoločne so Seatom Ibiza predstavia v rámci Slovenského rally pohára.

Tibor Szabosi;c30i2462-9.jpg

43. Rally Košice odštartuje v dňoch 20. - 22.10.2017 v Košiciach a ich okolí. Súťažiacich čaká zdolávanie celkovo dvanástich rýchlostných skúšok, z ktorých šesť absolvujú v sobotu (21.10.2017) a zvyšných šesť v nedeľu (22.10.2017). Celková dĺžka trate pritom činí takmer 515 kilometrov, pričom v tomto počte je už započítaných aj spomínaných dvanásť rýchlostných skúšok. Ich spoločná dĺžka je takmer 140 kilometrov. Okrem spomínaných bodov do slovenského rally šampionátu tu budú súťažné posádky bojovať aj o body v rámci FIA Zóny strednej Európy.

kl-racing-2017.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri