Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Kubica na druhých pretekoch havaroval

Sunday, 16. 09. 2012 - 23:21, Zdenka Frývaldská   

Kubica na druhých pretekoch havaroval

Druhým tohtoročným podujatím, ktorého sa po vyliečení z havárie zúčastnil Poliak Robert Kubica, bolo Rallye San Martino di Cantrozza TRA 2012. Preteky však nedokončil.

 

kubicacrash.jpg

Len nedávno sme informovali o úspešnom ťažení Roberta Kubicu na talianskych pretekoch Ronte Gomitole di Liana, kde sa mu spolujazdcom Giulianom Manfredim podarilo zvíťaziť. Prešiel týždeň, Kubica zamenil Manfrediho za Jakuba Gerbera a spoločne sa rozhodli odštartovať na ďalšej talianskej rally, tentoraz skrátenej verzii Rallye San Martino di Cantrozza TRA 2012, ktorou bola 86 kilometrov dlhá Trofeo Rally Asfalto. Poľská dvojica sa po svojej druhej rýchlostnej skúške nachádzala na štvrtom mieste, no RS 3 Val Malene, sa im stala osudnou. Po tom, čo sa dostali mimo trate, ich Subaru Impreza S12B WRC 07 ostalo nepojazdné a v pretekoch tak nemohli pokračovať. Posádka našťastie vyviazla bez zranení a môže sa tak pripravovať na ďalšie preteky.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri