Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kto usadne do Hyundaia i20 WRC?

Saturday, 30. 03. 2013 - 10:59, Zdenka Frývaldská   

Kto usadne do Hyundaia i20 WRC?

Portál maxrally.com uvažuje nad tým, kto by mohol v budúcom roku usadnúť do nového vozidla Hyundai i20 WRC. Bude to Solberg, Atkinson či niekto iný?

 

Tibor Szabosi;rallye sweden 2003 day 3 228.jpg

Petter Solberg
188 štartov vo WRC, z toho 13 víťazstiev a 55 pódií. Pettrovi teda ani v jeho 38 rokoch rýchlosť nechýba a má veľmi dobrú schopnosť umiestňovať sa pravidelne na stupňoch víťazov. Tento rok však uplatnenie v rally nenašiel, a tak prestúpil do rallycrossu. Je však veľký obľúbenec fanúšikov, určite by sme mu dali šancu...

Luboš Kubele;498t0923.jpg

Chris Atkinson
33-ročný Austrálčan má za sebou štyri úspešné sezóny v Subaru World Rally Team. Minulý rok striedal autá i tímy, až sa mu naskytla možnosť štartovať na tohtoročnej Rally Guanajuato Mexico za Abu Dhabi Citroen Total WRT. Dokázal že je stále vo forme a získal 6. miesto. Po celkovo 75 štartoch vo WRC však stále čaká na svoje prvé víťazstvo.

Tibor Szabosi;1t1u6754.jpg

Francois Duval
Belgičan s 84 štartmi vo WRC a jedným víťazstvom je tiež skvelým kandidátom. Posledné roky nejazdil, no jeho predošlé výsledky hovoria o jeho kvalite. Rýchlo sa vie prispôsobiť novému autu a ak náhodou nehavaruje, je celkom šikovný.

Josef Petrů;0d3x7220.jpg

Kris Meeke
Britský 33-ročný jazdec má za sebou pekné sezóny v Peugeot UK a Mini WRC Team. Odštartoval už na 38 podnikoch svetovej rally a zatiaľ tiež čaká na svoju šancu na víťazstvo. Veľa toho zažil pri testovaní a so svojou rýchlosťou by mal byť na vrchu zoznamu pre Hyundai. V poslednej dobe však málo jazdil, ale to sa dá zmeniť.

Copyright free;img1010.jpg

Per-Gunnar Andersson
Rýchly švédsky jazdec má za sebou 70 štartov vo WRC a je vo svojom okolí jedným z najtalentovanejších. Pomohol vyvinúť Suzuki SX4 WRC, ktoré však vydržalo v rally veľmi krátko, ale zaujalo... Je dvojnásobným juniorským majstrom WRC, začínal na Cliu a skončil pri Protone. Kam ho tento rok nohy zavedú zatiaľ netušíme, ale aj on by pomaly mohol smerovať do Hyundaia.

Tak koho by ste navrhli vy?

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri