Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Kto bude jazdiť vo Ferrari v budúcej sezóne?

Thursday, 15. 06. 2017 - 06:06, Ľuboš Kašický   

Kto bude jazdiť vo Ferrari v budúcej sezóne?

Obom pilotom končia zmluvy sa vzduchom začínajú lietať šialené konštrukcie o zložení italského tímu na nasledujúcu sezónu.


Tohtoročná sezóna nám priniesla konečne výsledky, na ktoré v Maranelle už dlho čakali. Posledný titul Ferrari sa datuje do sezóny 2007 a Taliani sú už poriadne nervózni. Usilovné testy a práca s novými pneumatikami dostali červených zjavne do malej výhody oproti strieborným a Vettel vyhral už toľko pretekov v sezóne, ako Hamilton, pričom Nemec šampionát aj vedie. Lenže na konci sezóny sa končí zmluvu Vettelovi aj Räikkonenovi a pretože Ferrari sa s ich predĺžením neponáhľa, tak začínajú špekulácie.

r-fe-win.jpg

Podľa všetkého by Nemec mal zostať v tíme aj naďalej, no vo formule jeden nikdy nie je nič isté. „Nemyslíme teraz na zmluvy. Sústreďujeme sa na šampionát," reaguje na špekulácie šéf Maurizio Arrivabene. „Veľakrát som už povedal, že pracuje spoločne, vrátane pilotov. Teraz sa koncentrujeme na našu prácu a iné otázky nie sú na programe dňa."

fe11.jpg

Oveľa zložitejšie to vyzerá so starnúcim Kimi Räikkonenom. Fín bude mať v októbri už tridsaťosem rokov a nezdá sa, že by Ferrari uvažovalo o predlžení zmluvy. Najčastejšie sa, ako jeho náhrada, skloňuje meno Sergio Péreza. Objavili sa však špekulácie aj o mladom Carlosovi Sainzovi, či dokonca kuriózna fáma o Nicovi Rosbergovi, ktorú pravdepodobne vypustil niekto zo srandy. Ale jeden nikdy nevie.

Copyright manufacturer;170019-sf70h.jpg

Po pretekoch v Monaku Arrivabene vyvracia aj fámy o protežovaní jedného z pilotov. „Našim cieľom je Pohár konštruktérov. Naši piloti nie sú viazaní a môžu jazdiť, ako uznajú za vhodné," zjednodušil až príliš situáciu Maurizio Arrivabene. To, čo sa robí na trati však vidíme všetci a sami si môžeme urobiť vlastný názor.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri