Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rallycross

Kristoffersson a Solberg znova útočia vo WRX

Thursday, 22. 03. 2018 - 12:53, Ľuboš Kašický   

Kristoffersson a Solberg znova útočia vo WRX

Majstrovský tím WRX odhalil v centrále Volkswagenu vo Wolfsburgu nové Volkswagen Polo R pre obhajobu titulu.

 


PSRX Volkswagen Švédsko vlani vyhral osem z dvanástich podnikov Majstrovstiev sveta Rallycrossu a suverénne bral obidva tituly. Spolupráca medzi Solberg PSRX tímom a Volkswagenom Švédsko teda priniesla ovocie a nebol dôvod na zmenu. Vokswagen po odchode z drahého sveta WRC získal sa primerané prostriedky novú slávu a satisfakciu.

vw01l.jpg

„Máme na čom budovať," vraví populárny Petter Solberg. „Teším sa, že sa nám už začína sezóna, lebo počas zimy som len sedel za stolom. Som poriadne nabudený a už sa neviem dočkať."

vw02l.jpg

Solberga vlani porazil jeho mladší tímový kolega Johan Kristoffersson, ktorý vyhral až sedem pretekov, kým Solberg iba jedny. Švéd teda bral jednoznačne majstrovský titul a Nór nakoniec o tri body nestačil ani na striebornú priečku obhajcu Mattiasa Ekstroma (Audi S1). Mr Hollywood sa samozrejme chce vrátiť na trón a svoj útok začne tento rok už v polovici apríla, kedy sa v Barcelone roztočí nová sezóna WRX. Kým sa tak stane, tak si pozrite aspoň fotky novej zbrane PSRX Volkswagen Švédskeho tímu.

vw06l.jpg

vw03l.jpg

vw05l.jpg

vw04l.jpg

vw03l.jpg

vw07-psrx.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri