Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Autokros

Kriška otestoval novú Fábiu

Wednesday, 31. 12. 2008 - 10:27, T. Szabosi   

Kriška otestoval novú FábiuPoslednú decembrovú nedeľu sa priaznivci motorizmu stretli v Revúcej, kde si mali možnosť už po druhý krát zmerať svoje sily na silvestrovskej miniautoshow. V piatich divíziách (do 1150ccm, do 1300ccm, do 1600ccm, do 2000ccm a nad 2000ccm) sa v paralelných súbojoch na dve jazdy stretlo 64 jazdcov. V divízii do dvoch litrov sa predstavil na oválnej dráhe aj domáci jazdec Jozef Kriška. Tretí jazdec celkového hodnotenia MSR v autokrose v divízii D1 2000 pre sezónu 2008 pripravil vo svojej dielni novú autokrosovú „zbraň“, príprava ktorej stála celý tím nespočítateľné množstvo hodín strávených v dielni. Výsledný efekt však stojí zato.

Jozef Pisch;1t1u7379.jpg

Škoda Fabia Kit Car 2,0 tak v súčasnej dobe disponuje výkonom cez 240 hp. Jozef sa s ňou dobre vžíval už od prvých ostrých metrov na ovále. A že mu to išlo naozaj dobre, o tom svedčí aj celkové víťazstvo na autoshow v divízii do dvoch litrov zo 16tich jazdcov. Pre Jozefa to tak bola kvalitná príprava pred blížiacim sa autoslidom v Žarnovici, na ktorom sa predstaví slovenský autokrosár po prvý krát. Po vydarenej akcii v Revúcej, na ktorej sa zišlo cca. 2500 divákov Kriškovci zvažujú účasť aj na autoslide v českej republike. Celkové výsledky II. silvestrovskej miniautoshow v Revúcej nájdete tu.

Martin Čánik


Fotogaléria z podujatia časť prvá

Fotogaléria z podujatia časť druhá






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri