Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kris Meeke uvoľní miesto na rely Poľska Mikkelsenovi!

Monday, 12. 06. 2017 - 00:12, Ľuboš Kašický   

Kris Meeke uvoľní miesto na rely Poľska Mikkelsenovi!

Po katastrofálnej sérii neúspechov Citroën sťahuje svoju jednotku a nahrádza ju Andreasom Mikkelsenom. Zatiaľ iba na nasledujúcej poľskej súťaži MS rely.


Od víťazstva v Mexiku, ktorá sa jazdila v polovici marca, Kris Meeke nezískal ani jediný bod a bolo jasné, že tím musí situáciu nejako riešiť. „Po sklamaní z posledných výsledkov sme sa Krisa spýtali, či je ochotný vynechať nasledujúcu súťaž," povedal šéf tímu Citroën Racing, Yves Matton. „Kris akceptoval, že to bude pre tím najlepšie a chcem sa mu poďakovať za jeho pochopenie. Prestávka mu má pomôcť dobiť baterky a pripraviť sa na fínsku rely. Vlani vo Fínsku vyhral a tak dúfame, že sa vráti silnejší."

Copyright manufacturer;2017008212al.jpg

Meeka na poľskej rely, ktorá sa jazdí na prelome júna a júla, nahradí Nór Andreas Mikkelsen, ktorý na Sardínii potvrdil svoje kvality a doviezol Citroënu najlepší výsledok. „Ukázal nám, že vie byť konkurencieschopný. Druhý štart mu dá šancu predviesť, čo sa s naším autom doteraz naučil v súťaži, kde vlani zvíťazil."

Copyright manufacturer;2017008211al.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri