Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kris Meeke dal strechu - pridané foto

Wednesday, 08. 02. 2017 - 12:12, Ľuboš Kašický   

Kris Meeke dal strechu - pridané foto

Zajtra štartuje švédska rely. Pár dní pred štartom však na testoch havaroval na svojej novej C3-ke favorit Kris Meeke.

Po nevydarenom úvode v Monte Carle chce Citroën v zasneženom Švédsku ukázať, že naozaj patrí medzi favoritov na víťazstvo. Takmer týždeň na severe testoval a pripravoval dve C3-ky, ktoré do súťaže budú pilotovať Meeke a Breen.

s6.jpg

Kris Meeke vraj miluje švédske podmienky a už v testoch skúšal čo to dá. Znova to však trochu prehnal, keď v predposledný deň testov otočil svoju C3-ku na strechu. Našťastie ju vážne nepoškodil a do depa došiel na kolesách. „Bola to moja chyba," vysvetľuje Meeke. „Stalo sa to v pomalej zákrute. Skĺzol som kolesom do priekopy a otočilo ma to na strechu. Testy inak prebehli bez problémov a sme pripravení na štart švédskej rely."

s5.jpg

Po analýze neúspechu v Monaku je o sile tímu presvedčený aj šéf Yves Matton. „Vo Švédsku veríme v lepší výsledok. Kris Meeke sa bude snažiť zvíťaziť a Craig Breen si bude zvykať na novú C3-ku s ktorou bude debutovať. Verím, že sa nám obidve autá podarí dostať na body a postaviť základ do priebežného poradia značiek."

meeketestcrash.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri