Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

KM Racing štartuje vo Vyškove so štvoricou posádok

Thursday, 12. 05. 2016 - 20:46, Public relations   

KM Racing štartuje vo Vyškove so štvoricou posádok

Až štyri súťažné posádky nasadí tím KM Racing Slovakia do obľúbenej českej Rally Vyškov, ktorá sa uskutoční už túto sobotu. Zoznam prihlásených sa naplnil stovkou mien.

A sme tu! Už absolvovať len administratívne a technické preberanie, zoznamovacie jazdy a môžeme ísť. Takto si určite povzdychlo viacero súťažných dvojíc, ktoré prišli na Moravu, aby tam absolvovali 24. ročník vyškovskej rally. Mnohé z nich už majú v taške itinerár, ktorý získali pri dnešnej registrácii posádok a len tak oddychujú, študujú súťažné mapy či skúšajú závodnú techniku. Podobne je na tom aj slovenský tím KM Racing, za ktorý odštartujú až štyri posádky z troch krajín!.

Tibor Szabosi;bf2a0162.jpg

Najvyššie z nich sa v štartovom poli nachádza dvojica Ondřej Bisaha - Lukáš Šintal, ktorá na dverách Fordu Fiesta R5 ponesie číslo 10. S týmto novým vozidlom sa mala predstaviť už na Šumave pred dvomi týždňami, ale zdravotné problémy im to nedovolili.

Tibor Szabosi;gh7p5831-2.jpg

„Na Rally Vyškov štartujeme s cieľom spoznať novú techniku Ford Fiesta R5 EVO. Kľúčové pre nás bude sústrediť sa na prispôsobenie sa našej práce k tomu, čo si bude technika vyžadovať. K súťaži pristúpime s rešpektom a bez väčších očakávaní. Táto sezóna pre nás bude spoznávaním nových obzorov a možností, ktoré poskytujú moderné súťažné špeciály. Oproti súperom v našej triede sme obaja len nováčikmi, takže naším poslaním je učiť sa, mať rešpekt, pokoru, no zároveň hľadať správnu rýchlosť. Ďakujeme všetkým partnerom za pomoc a podporu", zhrnul slovenský spolujazdec.

Tibor Szabosi;0k4a0857.jpg

Ďalšími posádkami v poradí, na dvoch podobných vozidlách Peugeot 208 R2, sú Tomáš Guryča s Ivom Vybíralom a Ján Kundlák s Michalou Rezkovou (št.čísla 23 a 24). Štvrtá posádka pochádza až z Talianska. Sú nimi Daniele Tabarelli a Tomas Spangaro, ktorí na svojom Mitsubishi Lancer Evo IX ponesú číslo 33.

Tibor Szabosi;gh7p5824-3.jpg

XXIV. Rally Vyškov je po Valašskej rally druhou súťažou českej Rallysprint série a uskutoční sa túto sobotu 14.mája. Súťažné posádky majú na siedmich rýchlostných skúškach absolvovať 72 ostrých kilometrov. Prvé auto odštartuje do prvej skúšky o 9:23 hod. ráno a do cieľa dorazí 16:05 hod.

zt



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri