Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KM Racing Slovakia smeruje prvýkrát na BOSS Auto Show

Thursday, 12. 11. 2015 - 11:01, Public relations   

KM Racing Slovakia smeruje prvýkrát na BOSS Auto Show

Úvodnú sezónu KM Racing Slovakia Teamu v rámci slovenských súťaží ukončí podujatie BOSS Auto Show 2015 na Slovakia Ringu. Na štart sa topoľčiansky tím postaví s vozidlom Škoda Octavia WRC.

polep-wrc-sk.jpg

Za volant Škody Octavia WRC sa posadí známy valašský jazdec Silvestr Mikulaštík, ktorý rovnako ako KM Racing Slovakia Team, bude mať v rámci podujatia na Slovakia Ringu premiéru. „Pôvodne som mal náš KM Racing Team reprezentovať ja, ale nakoniec sme sa dohodli, že za nás pôjde Silvero. Predsa len, ja som v rally aute nesedel už dlho, teda ak nepočítam tohtoročnú Liptov Rally, ale keďže Silvero je v Škode Octavia WRC už ako doma, tak dostal prednosť," vysvetlil dôvod angažovania iného jazdca manažér KM Racing Slovakia Ivan Mutňanský, ktorý rovnako figuruje v zozname prihlásených na podujatie BOSS Auto Show 2015, avšak nakoniec ho v rally vozidle diváci neuvidia.

Tibor Szabosi;h7p0898-4.jpg

Na posledné slovenské automobilové podujatie sa teší aj druhý manažér KM Racing Slovakia Teamu, Marek Krupica: „V rámci predchádzajúcich piatich ročníkov som sa na Auto Show nedostal, ale veľmi veľa som o tomto podujatí počul a musím povedať, že iba v dobrom. Naozaj sa už neviem dočkať kedy bude štart. Chceme sa trochu povenovať aj parterom nášho tímu, pohostiť ich a niektorých dokonca Silvero aj odvezie v súťažnom aute. Verím tomu, že sa všetkým bude toto podujatie páčiť."

BOSS Auto Show 2015 štartuje už počas nadchádzajúceho piatka a soboty na Slovakia Ringu. Ostrý štart do prvej rýchlostnej skúšky je naplánovaný na piatok o 18-tej. Po odjazdení prvého testu, ktorý musia súťažiaci absolvovať po tme, v sobotu bude súťaž pokračovať už za svetla trojicou rýchlostných skúšok, ktorých štart bol organizátorom stanovený na 9-tu, 11-tu a 13-tu hodinu.

KM Racing Slovakia Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri