Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KM Racing Slovakia: Sme radi, že sme na BOSS Auto Show išli

Thursday, 19. 11. 2015 - 13:01, Public relations   

KM Racing Slovakia: Sme radi, že sme na BOSS Auto Show išli

Pre KM Racing Slovakia bolo tohtoročné podujatie BOSS Auto Show debutovým. Šiesty ročník voľnej súťaže na Slovakia Ringu si užívali spoločne s partnermi tímu.

Na štart poslednej slovenskej rally súťaže sa topoľčiansky KM Racing Slovakia postavil spoločne s jazdcom Silvestrom Mikulaštíkom a vozidlom Škoda Octavia WRC.

Tibor Szabosi;gh7p2122-3.jpg

Počas dvojdňovej súťaže sa v tímových boxoch vystriedalo množstvo partnerov slovenského rally tímu, ale aj priateľov, či kamarátov. „Sme radi, že sme sa podujatia BOSS Auto Show 2015 zúčastnili. Je to krásna bodka za slovenskou rally sezónou a my sme si ju poriadne užili," povedal úvodom Marek Krupica, manažér KM Racing Slovakia Teamu.

Tibor Szabosi;gh7p3223-2.jpg

Súťaž si užíval aj jazdec Silvestr Mikulaštík, ktorý sa divákom predstavil v spolupráci so Škodou Octavia WRC. Aj keď, hneď v prvom teste zažil aj krušnejšie chvíle. Viac Silvestr Mikulaštík: „Pri nočnej rýchlostke sme mali trochu problém s intercomom a ja som namiesto prvá šesť počul pravá dva. V tom momente bol problém na svete a zvodidlá, ktoré sú okolo trate sa začali nebezpečne približovať. Všetko sme nakoniec ustáli, akurát som ostal zahrabaný v štrkovej zóne.

Jozef Pisch;0x8c9091-1.jpg

Rýchlostku sme nakoniec dokončili, ale so strašnou stratou, pri takýchto podujatiach však nezvyknem pozerať na dosiahnuté časy, čiže to nikomu nevadilo. V sobotu už všetko fungovalo ako malo a mne sa podarilo povoziť nejakých partnerov tímu. Ako organizátor niektorých menších rally súťaží u nás na Morave, musím povedať, že podujatie BOSS Auto Show sa mi naozaj páčilo. Malo všetko, čo jazdci požadujú, bola tu dobrá nálada a množstvo divákov. Ďakujem KM Racing Slovakia Teamu, že ma požiadali o spoluprácu."

Jozef Pisch;0x8c8145-7.jpg

Samozrejme spokojnosť prejavil aj druhý manažér tímu Ivan Mutňanský: „Je pravda, že sme na tomto podujatí boli prvýkrát, ale to je aj z dôvodu, že sme do rally vstúpili až v tejto sezóne. Podujatie splnilo moje očakávania, škoda len, že na Slovensku takýchto podujatí nie je viac. Už dnes vieme, že budúci rok sme tu opäť."

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri