Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing ukončí sezónu na Szilveszter Rallye

Wednesday, 17. 12. 2014 - 19:27, Martin Trenkler   

KL Racing ukončí sezónu na Szilveszter Rallye

Žilinský rally tím KL Racing čaká tento rok ešte jedno podujatie. Bude ním tradičná Szilveszter Rallye na Hungaroringu 28. a 29. decembra. Až 200 štartujúcich sa popasuje s nástrahami počasia a dlhej, náročnej trate. Medzi nimi premiérovo za KL Racing aj Peter Deak na Mistsubishi Lancer EVO VI.

Pre Petra to bude zároveň prvý štart na tejto jazdecky a divácky mimoriadne obľúbenej súťaži.

Tibor Szabosi;h7p4453-3.jpg

„Oslovil ma tím KL Racing, že by som mohol štartovať pod ich hlavičkou. Ponuku som prijal a som im vďačný za túto príležitosť. Už asi tretí rok sa pripravujem na štart Szilveszter Rallye, no doteraz som ju absolvoval len ako divák. Pôjdem na Mitsubishi EVO VI v triede A, s maďarským spolujazdcom Ladislavom Bagóm. Ten už tam štartoval a ja sám som s ním absolvoval dve súťaže. Szilveszter Rallye je skutočne veľká šou, s 200 prihlásenými posádkami. Navyše počasie občas dopraje aj sneh a ľad. Atmosféra je tam skvelá a nie každý ide na čas, niektorí z toho robia šou pre divákov. Ja osobne preferujem čistú stopu a jazdu, sústredime sa teda na čo najlepší výsledok. S týmto autom som však ešte nešiel, takže sa necháme prekvapiť jeho správaním sa a celkovým výsledkom. S veľmi zručnou maďarskou konkurenciou som ešte nesúťažil, takže to bude zaujímavé," dodáva Peter na záver.

Tibor Szabosi;h7p4459-4.jpg

Manažér tímu KL Racing Marek Lokaj o účasti na Szilveszter Rallye povedal: „Sme veľmi radi, že na veľkej a tradičnej silvestrovskej rally v Maďarsku za nás odštartuje Peter Deak na Mitsubishi EVO VI. Bude to preňho splnenie istého sna a verím, že sa svojej úlohy zmocní čo najlepšie. Pre KL Racing tak uzavrie svojou účasťou túto dlhú a krásnu sezónu."

Martin Trenkler/RPM

kl-partneri-december-2014.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri