Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

KL Racing Team ide dobyť Prahu s troma posádkami

Wednesday, 25. 11. 2015 - 14:01, Public relations   

KL Racing Team ide dobyť Prahu s troma posádkami

V rámci posledného slovenského rally podujatia, sa KL Racing predstavil na Slovakia Ringu s pätorkou súťažiacich.

Na Pražskom Rallysprinte ich bude trojica.

Ak by sme sa na trojicu súťažiacich, ktorí budú slovenský KL Racing Rally Team reprezentovať v rámci podujatia XXI.

Jozef Pisch;0x8c8233-6.jpg

TipCars Pražský Rallysprint, pozreli z pohľadu vozidiel, prvenstvo tu samozrejme musíme dať dvojici Slovákov, Tomášovi Kukučkovi s Radovanom Moznerom mladším, keďže táto dvojica sa divákom v Prahe predstaví rovnako ako pred dvoma týždňami na BOSS Auto Show 2015 so Subaru Impreza WRC.

Jozef Pisch;0x8c8852-1.jpg

Druhou v rade bude česká posádka David Suchařípa - Petr Nečas, ktorým ako súťažné náradie poslúži Subaru Impreza WRX STi N12. Jazdca Davida Suchřípu mali možnosť slovenskí diváci sledovať priamo v akcii pri minuloročnej Auto Show na Slovakia Ringu.

František Dušek;rally-vsetin-2015-040.jpg

Hovorí sa, do tretice všetko dobré a presne tretím vozidlom ktoré bude KL Racing Rally Team v Prahe reprezentovať bude Renault Clio RS, za volant ktorého sa posadí známy český herec Lukáš Langmajer. Pravé sedadlo spolujazdca zase obsadí jeho sympatická a hlavne veľmi manželka, Lucie Langmajerová.

Jozef Pisch;0x8c6893-3.jpg

Na podujatí XXI. TipCars Pražský Rallysprint samozrejme nebude chýbať ani manažér slovenského KL Racing Rally Teamu, Marek Lokaj: „Pražský rallysprint je už takou klasikou v našom tíme, ktorú sa snažíme každoročne absolvovať. Podujatie patrí do kategórie voľných, čo znamená, že sa tu neboduje a jazdci tak majú možnosť naplno zabávať prítomných divákov, ktorých sa v Prahe každoročne zíde neskutočné množstvo. Samozrejme, aj na takomto podujatí funguje časomiera zachytávajúca každú desatinu sekundy. Nám však viac ide o spomínané zabavenie divákov, ale keby sa náhodou podarilo niektorej z našich posádok dobré umiestnenie, vôbec nebudem proti."

kl-racing-reklamni-partneri-2015-new.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri