Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

KL Racing so Sýkorom začína boj vo veľkom českom majstráku

Wednesday, 27. 04. 2016 - 11:01, Public relations   

KL Racing so Sýkorom začína boj vo veľkom českom majstráku

Jednou z najstarších rally súťaží u našich západných susedov je Rallye Šumava Klatovy. Na jej štart sa počas nadchádzajúceho víkendu, rovnako ako v minulom roku, postaví aj slovenský KL Racing Rally Team.

 

kl-racing-4.jpg

Posádka Jan Sýkora - Štěpán Palivec na klatovských tratiach reprezentovali slovenský KL Racing Rally Team už v minulom roku a treba povedať, že sa im darilo výborne, keď spoločne s vozidlom Ford Fiesta R5 dojazdili na štvrtom mieste absolútneho poradia a navyše si po súťaži domov odviezli aj bronz v triede 2. V tomto roku sa zdolávať klatovské trate vydajú v spoločnosti Škody Fabia R5.

kl-racing-3.jpg

„Po minuloročných skúsenostiach s touto súťažou, musím iba konštatovať, že to bolo jedno z výborne pripravených podujatí a je vidno, že klatovský organizátor robí túto súťaž už viac ako päťdesiat rokov. S Janom má náš KL Racing Rally Team už druhý rok veľmi dobrú spoluprácu a verím, že po minuloročnom úspechu, sa im na tejto súťaži bude opäť dariť," povedal pred súťažou Marek Lokaj, manažér KL Racing Rally Teamu.

kl-racing.jpg

51. Rallye Šumava Klatovy odštartuje už počas nadchádzajúceho víkendu, pričom organizátor pre všetkých súťažiacich pripravil trať o celkovej dĺžke viac ako päťsto kilometrov, pričom v tomto počte je započítaných aj dvanásť rýchlostných skúšok. Tie majú spoločnú dĺžku stopäťdesiat kilometrov. Štart súťaže je plánovaný na piatok (29.4.2016) o 17 hodine 5 minúte. Cieľ tohtoročnej Rallye Šumava Klatovy bude v sobotu (30.4.2016) o 18 hodine 11 minúte.

kl-racing-partner-2016-1.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri