Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing so Sýkorom v Sosnovej hlavne zabávali divákov

Tuesday, 22. 11. 2016 - 16:42, Public relations   

KL Racing so Sýkorom v Sosnovej hlavne zabávali divákov

Víkendové podujatie Setkání mistrů v Sosnovej premiérovo absolvoval aj slovenský KL Racing Rally Team. Jeho farby na trati, na ktorej bojovali vždy zároveň dve autá, hájil Jan Sýkora na Mitsubishi Lancer EVO IX R4.

 

Václav Fiala;img-9959-7.jpg

Podujatie v Sosnovej je zaradené do kategórie voľné. To znamená, že na súťaži nejde jazdcom o žiadne body, ale skôr o zábavu seba samých, ale aj prítomných divákov. Navyše tu je možnosť odviezť v rámci podujatia aj nejakých partnerov, či známych a ukázať im ako funguje rally auto z vnútra, pri ostrej jazde. A presne tomuto prispôsobil Jan Sýkora aj nastavenie vozidla. Samozrejme, v sobotu, na poriadne premočenom podklade divákom predvádzal poriadne široké prejazdy dverami napred. A inak tomu nebolo ani pri nedeľnej súťažnej jazde.

rally-pribram-2016-051.jpg

„Už pred podujatím nám bolo jasné, že na nejaké umiestnenie medzi najlepšími nemáme s našou R4-kou najmenšiu šancu. Tak som sa dohodol s mechanikmi, aby mi nastavili auto ta, aby som predviedol aspoň divákom poriadne šmyky. To sa nám podarilo a bolo vidieť, že sa všetci, vrátane mňa bavia. S počasím to však bolo horšie, v sobotu bolo fakt hnusné, studené a poriadne upršané počasie, našťastie na nedeľu sa umúdrilo a vyšlo slnko. Divákov bolo naozaj veľa, ako sa na takúto akciu patrí. Som rád, že som mohol reprezentovať slovenský KL Racing Rally Team,. Rád by som poďakoval všetkým partnerom a známym za podporu," povedal Jan Sýkora.

KL Racing Rally Team, M. Majláth

kl-racing-partner-2016-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri