Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing so šiestym miestom absolútne, ale aj bronzom v triede 5

Wednesday, 03. 05. 2017 - 10:27, Public relations   

KL Racing so šiestym miestom absolútne, ale aj bronzom v triede 5

Druhé kolo slovenského rally šampionátu odštartovalo na severe Slovenska, v Prešove. Slovenský KL Racing Rally Team si zo súťaže odviezol šieste miesto absolútne, ale aj tretie v triede 5.

Tibor Szabosi;asf-5107.jpg

Neskutočne ťažká súťaž, v rámci ktorej museli súťažiaci zdolať nielen rýchle a zradné úseky, ale popasovať sa aj s množstvom blata, lístia, či poriadne šmykľavého machu na trati. Toto všetko sa podarilo zdolať obom súťažným posádkam KL Racing Rally Teamu.

Tibor Szabosi;c30i8088-3.jpg

Šieste miesto absolútneho poradia vybojovala vo farbách KL Racing Rally Teamu na Forde Fiesta R5 jazdiaca posádka Tomáš Kukučka a Peter Vejačka.

Martin Paľov;ik8a0419.jpg

„Musím povedať, že to bola asi najťažšia súťaž akú som kedy absolvoval. V prvom rade bolo veľmi ťažké zvoliť pneumatiky, keďže niektoré trate po piatkovom daždi boli poriadne rozmočené a všade bolo neskutočné množstvo blata, napadaného lístia a machu, čo predstavovalo neskutočne šmykľavý povrch a udržať auto na ceste bolo nesmierne náročné. Iné trate boli zase suché, alebo polosuché a voliť obutie našej Fiesty R5 bolo fakt náročné. Nakoniec sa nám to podarilo a od začiatku sme sa usadili na šiestom mieste absolútneho poradia, čo sme nakoniec aj dotiahli do cieľa," zhodnotil svoj výkon Tomáš Kukučka.

Martin Paľov;ik8a0637.jpg

Paľo Cireň s Paľom Hroncom bojovali s Renaultom Clio o body v triede 5. Po ťažkej súťaži si nakoniec na svoje konto pripísali tretie miesto, s čím bol spokojný aj samotný jazdec.

Tibor Szabosi;c30i7953-2.jpg

„Musím povedať, že som vlastne rád, že sme došli až do cieľa. Hlavne rýchlostná skúška Cemjata nás poriadne vyškolila pri každom prejazde. Na tom šmykľavom podklade a neskutočnom množstve vyťahaného blata bolo doslova nemožné udržať auto na ceste a v každom kole sme boli niekde mimo cestu. Na ostatných rýchlostkách to tiež nebolo jednoduché, ale všetko sme zvládli a tešíme sa z dobrého umiestnenia," doplnil Pavol Cireň.

KL Racing team

kl-racing-2017-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri