Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

KL Racing smeruje s Kukučkom na európske trate

Wednesday, 26. 08. 2015 - 11:52, Public relations   

KL Racing smeruje s Kukučkom na európske trate

KL Racing Rally Team, posádka Tomáš Kukučka - Radovan Mozner mladší a Škoda Fabia WRC. Toto je zloženie jedného zo slovenských rally tímov na tohtoročnú Barum Czech Rally Zlín.

 

Tibor Szabosi;ibs4136.jpg

Moravská metropola Zlín sa opäť, presne po roku počas nadchádzajúceho víkendu zaplní rally jazdcami z celej Európy. V pláne je totiž jubilejná, 45. Barum Czech Rally Zlín. Na jej štart sa postaví aj slovenská posádka Tomáš Kukučka - Radovan Mozner mladší. Pôvodný plán bol, zdolať barumku s vozidlom Subaru ImprezaWRc. Ako však všetci dobre vieme, toto vozidlo utrpelo v rámci piateho kola slovenských rally majstrovstiev rozsiahlejšie devastačné poranenia a tak v prípade Tomáša s Radovanom prišla na rad výmena vozidla. Divákom v Zlíne a jeho okolí sa dvojica mladých Slovákov predstaví so Škodou Fabia WRC.

Tibor Szabosi;0x8c4118-1.jpg

„Absolvovať Barum Rally v Zlíne bolo vždy mojim veľkým snom. Teraz ho máme spolu s mojim spolujazdcom, Radovanom Moznerom na dosah. Žiaľ po nehode v Košiciach sme museli narýchlo vymeniť vozidlo a tak nás diváci budú mať možnosť sledovať v spolupráci so Škodou Fabia WRC. Obaja vieme, že to nebude ľahká súťaž, trate v okolí Zlína sú nesmierne náročné. Bodaj by aj nie, veď podujatie je zaradené do seriálu FIA European Rally Championship. Verím tomu, že sa nám podarí uspieť a dôjsť až na cieľovú rampu," vyjadril svoje pocity Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;h7p3523-5.jpg

V úspech svojej súťažnej posádky verí aj mnažér KL Racing Rally Teamu, Marek Lokaj: „Ak sa pozriem o dva týždne dozadu, košická rally pre náš tím nedopadlo dvakrát šťastne. Verím, že Barum Czech Rally Zlín nám prinesie iba šťastie a našej posádke sa tu bude dariť. Tomáš už Škodu Fabia WRC pilotoval, takže presne vie do čoho ide a čo od tohto auta môže očakávať. Keďže európska súťaž je nesmierne finančne náročná, rád by som poďakoval aj touto formou partnerom KL Racing Rally Teamu za podporu."

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri