Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing sa v Levoči predstaví s Cirom a Srnkom

Thursday, 25. 01. 2018 - 13:03, Public relations   

KL Racing sa v Levoči predstaví s Cirom a Srnkom

Dvojica súťažných posádok slovenského KL Racing Rally Teamu odštartuje tohtoročnú rally sezónu podujatím Rally Show Levoča 2018.

 

Voľné podujatie, ktoré už počas nadchádzajúcej soboty odštartuje v Levočských vrchoch je ideálne na rozbeh, ale aj vyskúšanie súťažného vozidla. Samozrejme, každej súťažnej posádke ide aj o „spravenie" poriadneho výsledku, ale ako už názov podujatia napovedá, v rámci Rally Show Levoča ide aj o zábavu. A nielen pre jazdcov, či spolujazdcov, ale samozrejme aj o zabavenie fanúšikov rally súťaží. A práve v Levoči bude určite o zábavu postarané, keďže na rýchlostnej skúške je už dnes poriadna vrstva ľadu a snehu. Aj z toho dôvodu povolil organizátor použitie pneumatík s hrotmi.

Tibor Szabosi;c30i7970-9.jpg

Ako sme už na začiatku naznačili, KL Racing Rally Team sa na podujatí predstaví s dvojicou súťažných posádok. Za volantom Mitsubishi Lancer EVO IX sa predstaví Tomáš „Srnka" Ondrej. Kto mu bude v Levoči robiť spolujazdca sa zrejme dozvieme až v rámci administratívneho preberania.

Tibor Szabosi;c30i2709-5.jpg

V druhom vozidle, v tomto prípade však v Subaru Impreza WRX STi sa predstaví dvojica Pavlov, čiže Cireň s Hroncom. Rovnako ako v prípade Srnku, aj v prípade Cira to bude prvé predstavenie v tohtoročnej sezóne, pričom práve túto súťaž využije ako test pred Dobšinskou zimou 2018.

Tibor Szabosi;c30i9149-7.jpg

Rally Show Levoča 2018 odštartuje počas nadchádzajúcej soboty 27.januára 2018. Servisné parkovisko nájde svoje miesto v Nižných Repašoch. Prvá rýchlostná skúška štartuje o 9:30 hodine. Cieľ súťaže ako aj ocenenie najlepších jazdcov je plánované od 16:30 hodiny.

kl-racing-2017.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri