Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

KL Racing s Trněným na Vsetíne: všetko, alebo nič!

Friday, 17. 10. 2014 - 10:42, Martin Trenkler   

KL Racing s Trněným na Vsetíne: všetko, alebo nič!

Prichádza záver Majstrovstiev Českej republiky v šprintrally; Vsetín prinesie rozuzlenie hádanky, kto obsadí prvé tri priečky v celkovom hodnotení šampionátu. Do bojov sa zapojí aj posádka žilinského tímu KL Racing - Karel Trněný/Václav Pritzl na Škode Fabia WRC.

Nebude to ľahká úloha: na štart sa postaví 128 vozidiel, z toho 83 v MČR. Posádky čaká 70 ostrých kilometrov na 8 rýchlostných skúškach. Ak k tomu pridáme napätie z veľkého finále a možnosť premenlivého počasia, bude to vzrušujúce vyvrcholenie a zážitok pre všetkých.

rally-jeseniky-2014-005.jpg

Karel Trněný má za sebou Rallylegend v San Marine, kde ich minulý víkend zradil motor. V krátkom čase však závadu odstránili a sú pripravení zasiahnuť do celkového hodnotenia. Trněný pred Rally Vsetín povedal: „Na Vsetín sa veľmi tešíme, mám to tam rád. Taktika „dôjsť do cieľa" nestačí a máme šancu, len ak vyhráme. Musíme preto „začať úplne naplno" a potom „pozvoľna pridávať!" Celkom by ma potešilo, keby zapršalo. Určite chceme skončiť na „pódiu" v absolútnom hodnotení šampionátu. Tento rok nás občas zlostila technika a ovplyvňovalo to výsledky, no posnažíme sa, aby sme sa my aj KL Racing napokon mohli tešiť z dobrého výsledku," povedal Karel pred súťažou.

rally-jeseniky-2014-001.jpg

S napätím bude priebežné výsledky sledovať aj manažér KL Racing Rally Team Marek Lokaj: „Čakajú nás teraz dva skutočne „horúce" víkendy za sebou - finále českých majstrovstiev v šprintrally a neskôr finále slovenského rally šampionátu. Karel Trněný môže ešte stále zabojovať o prvenstvo a verme, že nás nezradí ani technika, ani šťastie. Bude to napínavé!" konštatuje Marek Lokaj.

Martin Trenkler/RPM

kl-partneri-september-2014.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri