Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing s pätorkou špičkových jazdcov na BOSS Auto Show 2015

Thursday, 12. 11. 2015 - 13:01, Public relations   

KL Racing s pätorkou špičkových jazdcov na BOSS Auto Show 2015

Auto Show na Slovakia Ringu odštartuje v tomto roku už po šiestykrát a na štarte už tradične nebude chýbať ani KL Racing Rally Team.

V tomto roku opäť s pätorkou špičkových jazdcov a vozidiel.

Tibor Szabosi;h7p6126-4.jpg

Trojica špičkových vozidiel Subaru Impreza, jedna Škoda Fabia a jedno Mitsubishi Lancer. Takáto je skladba vozového parku slovenského KL Racing Rally Teamu v rámci posledného slovenského automobilového podujatia, ktorým je BOSS Auto Show 2015. Špičkové vozidlá, bez špičkových jazdcov by neboli v rally súťažiach ničím a tak reprezentáciu KL Racing Rally Teamu na svoje plecia zobrala aj pätorka špičkových rally jazdcov. Poďme sa spoločne pozrieť, kto a v akom vozidle sa divákom v priebehu nadchádzajúceho piatka a soboty na Slovakia Ringu predstaví.

Tibor Szabosi;h7p3679-3.jpg

S vozidlom Subaru Impreza WRC to bude stabilný jazdec KL Racing Teamu, Tomáš Kukučka. V ďalšom vozidle najvyššej špecifikácie, konkrétne Škode Fabia WRC to bude jeden z najlepších slovenských okruhových jazdcov, Štefan Rosina, ktorý KL Racing Rally Team na Auto Show reprezentuje už stabilne. Za volantom Mitsubishi Lancer EVO IX sa prvýkrát v rámci záverečnej súťaže v sezóne predstaví český rallysta Jan Sýkora. Iste uznáte, že už spomínaná trojica je veľkým lákadlom pre divákov, pričom zvyšná dvojica, ktorá sa predstaví s vozidlami Subaru Impreza STi za nimi vôbec nezaostáva. V prvom zo Subaru Impreza STi sa za volant posadí český rallysprintový majster z minulého roku, Jaromír Tomaštík a v s druhým vozidlom sa zase predstavý nádejný slovenský jazdec, Pavol Cireň.

Tibor Szabosi;h7p2979-3.jpg

„Podujatie Auto Show je každý rok niečím výnimočné. Organizátor sa snaží urobiť dobrú súťaž na koniec sezóny, čo samozrejme nielen my ako jeden zo slovenských rally tímov, ale asi aj ostatné tímy oceňujeme a snažíme sa každoročne na Slovakia Ring priniesť to najlepšie čo sa dá. Či už to je špičková technika, ale aj špičkové jazdecké obsadenie. Okrem toho, že naši jazdci majú ešte poslednú možnosť ukázať svoje umenie divákom, je tu aj priestor na stretnutia s partnermi tímu, či dokonca na ich zvezenie, čo na iných súťažiach nie je možné. Hlavne v piatok dopoludnia, v rámci testovania, ale aj v rámci samotnej súťaže by sme chceli povoziť všetkých partnerov tímu a aj touto formou chceme poďakovať a hlavne im ukázať ako funguje v reálnych podmienkach rally auto. Samozrejme počas dvoch dní im chceme ukázať nielen ako vyzerá jazda priamo z rally vozidla, ale ich aj pohostiť. Patrí im naša vďaka, bez ich pomoci by sme tento, nášmu srdcu blízky šport robiť nemohli. Musím povedať, že nielen naši jazdci, ale aj ja osobne sa už na tohtoročnú BOSS Auto Show 2015 veľmi teším," povedal Marek Lokaj, manažér KL Racing Teamu.

KL Racing Rally Team, Miro Majláth

kl-racing-reklamni-partneri-2015-new.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri