Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing s Kukom a Cirom predstavil v Rožňave novinky

Wednesday, 05. 04. 2017 - 11:47, Public relations   

KL Racing s Kukom a Cirom predstavil v Rožňave novinky

Úvodné podujatie Majstrovstiev Slovenska v rally 2017 odštartovalo v Rožňave. Práve toto úvodné podujatie sa nieslo v KL Racing Rally Teame s predstavením noviniek.

 

Tibor Szabosi;c30i9739-jpgb.jpg

Prvou z nich bolo (aj keď nie pre všetkých), nasadenie Fordu Fiesta R5 v rukách Tomáša Kukučku. Zámerne píšeme nie pre všetkých, keďže Kuko s Vejom v tomto aute štartovali už na Cassovia Rally. Spomínaný štart bol však iba namiesto testu. Tá naozajstná rally súťaž ich čakala až v rámci 10. L Racing Rally Rožňava a treba uznať, že sa svojej úlohy zhostili veľmi dobre. Dôkazom bolo ôsme miesto absolútneho poradia a šieste v triede 2.

Tibor Szabosi;c30i2675-3.jpg

„Veľmi ťažká súťaž, kde treba povedať, že sa navyše veľmi menil charakter rýchlostných skúšok. Rožňavský okruh je jasný, dokonalá šmýkačka, ako na ľade. Sobotné rýchlostky, prvé dve by som prirovnal k pretekom automobilov do vrchu, bolo tu množstvo preťahovákov, kde bolo treba držať a pravdu povediac, ešte som si na to s Fordom netrúfol. V jednom takomto mieste sme mali aj poriadnu krízu, keď mi od výletu mimo trať pomohlo zvodidlo. Keby tam nebolo, určite padneme do lesa. Tretia rýchlostná skúška, čiže Uhorná to je už klasika, nádherný test, kde hlavne dole kopcom treba ať naozaj srdce a podržať. Napriek tomu musím povedať, že som maximálne spokojný, síce sa s autom ešte stále zoznamujem, ale sme na dobrej ceste," zhodnotil Rally Rožňava Tomáš Kukučka.

Martin Paľov;ik8a8181.jpg

Druhá posádka KL Racing Rally Teamu sa vyznačovala hneď dvoma novinkami. Prvou bol Renault Clio s ktorým Paľo Cireň štartoval úplne prvýkrát, druhou spolujazdec Paľo Hronec. Výsledok štvrté miesto v triede 5.

Tibor Szabosi;c30i2442-4.jpg

„Naša méta bol cieľ. Ten sme splnili, aj keď to nebolo ľahké. Už na mestskom okruhu sme pod autom ťahali pneumatiky, čo nás neskutočne spomalilo, dnes sa nám podarilo vytrhať štifty z kolesa a skoro nám odpadlo. Našťastie sme to v cieli zistili a utiahli aspoň ostávajúce tri. V servise sme to opravili a išli ďalej, ale naša strata bola už dosť veľká a bolo zbytočné sa za niečím naháňať," ukončil Pavol Cireň.

Tibor Szabosi;c30i9738-3.jpg

KL Racing Team, M. Majláth

kl-racing-2017.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri