Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing Rally Team v rámci seriálu RRP s Petrom Bednárom

Saturday, 23. 06. 2018 - 19:33, Public relations   

KL Racing Rally Team v rámci seriálu RRP s Petrom Bednárom

Prezývku Kuko v súvislosti s KL Racing Rally Teamom poznajú fanúšikovia rally športu na Slovensku veľmi dobre. Jedná sa totiž o Tomáša Kukučku, pravidelne reprezentujúcom spomínaný tím. Dnes sa v tomto tíme objavuje druhý Kuko.

Peter Bednár, ktorého všetci prezývajú Kuko nie z dôvodu jeho mena, ale kvôli jeho kučeravým vlasom, sa predstaví v KL Racing Rally Teame v rámci podujatia zaradeného do seriálu RRP premiérovo, pričom mu noty v aute bude čítať Robo Radnoty.

20180623-09060354f.jpg

Slovenský seriál Regionálny Rally Pohár funguje pod Slovenskou asociáciou motoristického športu niekoľko rokov. Tento seriál je určený pre začínajúcich rally jazdcov, keďže sa v rámci jednotlivých súťaží naučia všetko, čo budú potrebovať v budúcnosti v rámci veľkých rally súťaží do ktorých smerujú. A presne tohto seriálu sa zúčastňuje aj Revúčan Peter Bebnár s vozidlom Mitsubishi Colt.

V priebehu víkendu 23. - 24.6.2018 sa bude konať už tretie a štvrté kolo tohtoročného seriálu Regionálny Rally Pohár. Stane sa tak v motoristickom areáli vo Veľkých Zlievcach na podujatí pod názvom Rally Novohrad. Pre súťažiacich tu organizátor pripravil na soboti celkovo päť rýchlostných skúšok v celkovej dĺžke 9,5 kilometra a na nedeľu sú plánované tri rýchlostné skúšky o celkovej dĺžke 5,5 kilometra.

KL Racing Rally Team, M. Majláth

kl-racing-partneri-2018-nove.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri