Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing Rally Team v Lubeníku opäť v plnej zostave

Thursday, 12. 07. 2018 - 08:38, Public relations   

KL Racing Rally Team v Lubeníku opäť v plnej zostave

V rámci posledného podujatia Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 sa KL Racing Rally Team predstavil na tratiach namiesto troch, iba s dvoma posádkami. V rámci 10. Enipro Rally Lubeník 2018, v dňoch 13. - 14.7.2018, to bude už opäť v plnej zostave.

Trojica súťažných posádok, trojica rozdielnych vozidiel, ale aj trojica rôznych tried. Práve takto bude o body v rámci slovenského rally šampionátu bojovať slovenský KL Racing Rally Team.

Tibor Szabosi;c30i5135-5.jpg

Za volantom vozidla Škoda Fabia WRC sa predstaví už klasicky posádka Tomáš Kukučka - Peter Vejačka, ktorá v rámci poslednej rally súťaže v Hustopečiach najskôr vypadla z bojov kvôli poruche prevodovky, v sobotu však vybojovali body za piate miesto absolútneho slovenského poradia.

Tibor Szabosi;c50q7481-1.jpg

„Musím povedať, že v Hustopečiach nás Fabia WRC poriadne potrápila. Po súťaži som už dokonca premýšľal o zmene techniky, ale nakoniec som si povedal, že to ešte v Lubeníku vyskúšam. Len dúfam, že všetko bude fungovať tak ako má. Na lubenícke trate sa už veľmi teším, hlavne na tri prejazdy Peklom, čo bude naozaj peklo, keďže aspoň jeden z nich už pôjdeme po tme," povedal Tomáš Kukučka pred súťažou.

Tibor Szabosi;c50q6700-1.jpg

Rovnako ako Kuko s Vejom v Hustopečiach dopadol aj Pavol Cireň s Marcelom Hrankom. Tých zradila počas prvého dňa súťaže poloos Renaultu Clio, v druhom už všetko išlo ako malo a chalani si pripísali body za tretie miesto v triede 5. Nadchádzajúca, 10. Enipro Rally Lubeník bude mať však pre Cira trochu iný nádych.

Tibor Szabosi;c50q4057asf.jpg

„Pochádzam z Revúcej, čo je hneď vedľa Lubeníka a Peklo je mojou obľúbenou traťou, ostatné trate rovnako poznám, takže na Rally Lubeník sa už veľmi teším. Má to však jednu chybičku, som doma a to je vždy najťažšie. V okolí trate bude určite veľa kamarátov a známych a to zväzuje ruky a sťahuje nohu dolu z plynu," zauvažoval Pavol Cireň.

Tibor Szabosi;c50q7110-1.jpg

Poslednou posádkou, ktorú v Lubeníku pod krídlami KL Racing Rally Teamu uvidíme, budú Poliaci Tomasz Wróblewski - Michal Poradzisz jazdiaci na Peugeote 208 R2. Pre túto dvojicu bude tohtoročná Rally Lubeník premiérovou.

kl-racing-partneri-2018-nove.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri