Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing Rally Team si Prahu užil perfektne.

Monday, 30. 11. 2015 - 21:01, Public relations   

KL Racing Rally Team si Prahu užil perfektne.

Predposledné rally podujatie tohtoročnej sezóny si dokonale v Prahe vychutnali aj tri posádky reprezentujúce slovenský KL Racing Rally Team.

Jesenné počasie sprevádzané ranným mrazom, ale aj dopoludňajším slnkom a popoludňajším snežením, množstvo divákov a perfektná atmosféra. Taký bol tohtoročný XXI. TipCars Pražský Rallysprint.

Tibor Szabosi;0k4a9270.jpg

Divákom, ktorí sa v hojnom počte zbehli počas uplynulej soboty v okolí strahovského štadióna v Prahe, sa vo farbách slovenského KL Racing Rally Teamu ako prvá predstavila posádka Tomáš Kukučka - Radovan Mozner mladší jazdiaca na Subaru Impreza WRC.

Tibor Szabosi;gh7p5766-2.jpg

Divákov táto mladá dvojica zaujala nielen dravou jazdou, ale aj množstvom šmykov, ktoré im pri svojej jazde predvádzali. Výsledkom bolo deviate miesto absolútneho poradia. „My sme s výsledkom spokojní. Našim cieľom bolo v prvom rade zabaviť samých seba, ale samozrejme aj divákov a verím tomu, že sa nám to aj podarilo. Každú jednu našu jazdu sme si spoločne s Radom poriadne užívali, kde sa dalo jazdili sme bokom a na výsledný čas veľmi nepozerali. Samozrejme, podujatie Pražský Rallysprint, tak ako aj iné tohto druhu, je zamerané aj na partnerov KL Racing Rally Teamu. Je tu dostatok času na rozhovor o v podstate už ukončenej sezóne, ale aj o tej ďalšej, ktorú už v týchto chvíľach pripravujeme. Je tu priestor posedieť a pohostiť ich a poďakovať sa im za podporu," opísal Pražský Rallysprint zo svojho pohľadu Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;gh7p6447-2.jpg

Druhou posádkou, ktorá zabávala divákov na Strahove bola česká herecká dvojica David Suchařípa - Pavel Nečas. Ako sa na správnych divadelníkov patrí, ani oni nezaostávali v zabávaní divákov, nielen na trati, ale aj v servisnom depe. David s Pavlom pritom reprezentovali slovenský KL Racing prvýkrát. „Ja síce jazdím rally už nejaký čas, ale stále sa so Subaru Impreza WRX STi zžívam, ale musím povedať, že to auto mám strašne rád. Napriek faktu, že sa venujem herectvu boli pre mňa autá a motory od malička niečo, čo ma strašne priťahovalo. Samozrejme motoristický šport tiež, chodil som na súťaže ako divák, čiže pre mňa je motoristický šport celoživotný koníček," vysvetli David Suchařípa ako sa vlastne k rally dostal.

Tibor Szabosi;0k4a9278.jpg

Do tretice všetko dobré a v tomto prípade sa volantu súťažného Renaultu Clio chytil jazdec, ktorý už slovenský KL Racing Rally Team reprezentoval vo Vsetíne. Herec, Lukáš Langmajer. Spolujazdkyňu mu mala pôvodne robiť manželka, nakoniec sa však vedľa Lukáša posadila Žaneta Tomášková. Žiaľ táto posádka cieľ Pražského Rallysprintu z dôvodu poruchy prevodovky nevidela. „Pražský Rallysprint je z môjho pohľadu stále lepší a lepší, keďže ja sa stále viac a viac bavím. Nestresujem sa, dokonca za jazdy si kričím, som naozaj nadšený a neskutočne ma to baví," vysvetli svoj vzťah k práve prebiehajúcemu podujatiu Lukáš Langmajer.

Tibor Szabosi;gh7p6258-4.jpg

Herecké obsadenie vo vlastnom tíme si užíval aj manažér KL Racing Rally Teamu, Marek Lokaj: „Bolo veľmi zaujímavé sledovať ako diváci chodia okolo servisného zázemia KL Racing Rally Teamu a doslova poľujú na fotografie, či selfie s našimi jazdcami. V rámci celého Pražského Rallysprintu vládla neskutočne dobrá nálada. Samozrejme my sme sa naplno venovali, tak ako už Tomáš Kukučka povedal, aj našim partnerom, ktorých sa na podujatí v Prahe zišiel veľký počet. S týmto podujatím som naozaj spokojný."

KL Racing Rally Team, Miro Majláth

kl-racing-reklamni-partneri-2015-new.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri