Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing na Sigorde vyradila absurdná porucha

Monday, 23. 01. 2017 - 12:51, Public relations   

KL Racing na Sigorde vyradila absurdná porucha

Rally Sigord, druhé kolo zimného rally seriálu BPM motorsport Cup 2017 absolvovala aj posádka KL Racing Rally Teamu, Pavol Cireň - Lucia Laurincová.

 

Martin Paľov;ik8a4881-1.jpg

Poriadne premrznuté a zasnežené trate v okolí Prešova mali v pláne Paľo s Luciou absolvovať v spolupráci s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX. Nakoniec absolvovali iba polovicu súťaže, keď vo štvrtom, z celkového počtu šesť testov museli Mitsubishi odstaviť mimo trať.

Martin Paľov;ik8a5109.jpg

„Bola to pekne pripravená súťaž. Rýchlostné skúšky boli pod snehom a ľadom, miestami sa objavil aj asfalt, ale aj na ňom bolo treba dávať poriadny pozor. Išlo sa nám super a tešili sme sa z toho, že opäť sedíme v ostrom aute. Pred druhým kolom sme kontrolovali auto vrátane stavu paliva. Ukazovateľ hovoril, že v aute je približne polovica nádrže paliva, toto žiaľ nebola celkom pravda a ukázalo sa to na štvrtom teste, kde motor začal vynechávať a nakoniec sa odmlčal celkom. Neviem kde bola zrada, či ukazovateľ zamrzol, alebo sa stalo niečo s plavákom. Toto zistíme až v dielni, potom budeme múdrejší. Mrzí ma to, ale s takouto poruchou sme nemohli počítať," opísal príhodu Pavol Cireň.

Martin Paľov;ik8a4887.jpg

Práve v momente tejto poruchy na Rally Sigord dorazil aj manažér KL Racing Rally Teamu, Marek Lokaj: „Rovnako ako našu posádku, aj mňa táto absurdná porucha mrzí, ale aj o tomto sú rally súťaže. Napriek tomu by som Paľovi s Luciou rád poďakoval za reprezentáciu KL Racing Rally Teamu a partnerom za podporu. Pokračujeme začiatkom mesiaca február na Dobšinskej zime."

kl-racing-2017.jpg

KL Racing Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri