Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing na Auto Show s Rosinom, Kukučkom a Cireňom

Thursday, 09. 11. 2017 - 19:23, Public relations   

KL Racing na Auto Show s Rosinom, Kukučkom a Cireňom

V tak povediac už stabilnej zostave sa predstaví v rámci KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 slovenský KL Racing Rally Team. Tú tvorí trojica známych jazdcov.

 

 

Tibor Szabosi;c30i8303-8.jpg

KL Racing Rally Team už stabilne v rámci slovenských rally súťaží reprezentuje Tomáš Kukučka s Petrom Vejačkom. V tohtoročnej sezóne im patrilo v rámci konečného poradia piate miesto absolútneho poradia, čo pri konkurencii, ktorá sa zbehla na slovenských rally tratiach, nebol zlý výkon. S vozidlom Ford Fiesta R5, s ktorým absolvovali celú sezónu sa predstavia aj v rámci KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 na Slovakia Ringu.

Tibor Szabosi;c30i9983-9.jpg

Druhou posádkou, ktorú sme taktiež mali možnosť sledovať na všetkých podujatiach slovenských rally majstrovstiev, je posádka Pavol Cireň - Pavol Hronec. Táto dvojica sa okrem posledného podujatia vždy predstavila s Renaultom Clio. Až v Košiciach vymenili túto techniku za Mitsubishi Lancer EVO IX, s ktorým sa predstavia fanúšikom aj na Slovakia Ringu.

Tibor Szabosi;c30i5729-3.jpg

Hovorí sa do tretice všetko dobré a tak to funguje aj v KL Racing Rally Teame. Tretím do partie v rámci KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 bude už tradične Štefan Rosina a Škoda Fabia WRC. Jeden z našich najlepších a zároveň najznámejších okruhových jazdcov si práve v rámci AUTO SHOW pred pár rokmi prvýkrát vyskúšal disciplínu rally a odvtedy ak je možnosť, nevynechá aspoň toto podujatie na Slovakia Ringu.

Tibor Szabosi;c30i1193-11.jpg

„Sme takmer na konci sezóny a tak sa dá povedať, že nastal čas na akési bilancovanie, veď oficiálna sezóna je už za nami. Musím povedať, že nebola zlá. Kuko s Vejom dojazdili na piatom mieste absolútneho poradia, Ciro zase na štvrtom v triede 5. Treba však povedať, že Cira dosť potrápili technické poruchy. Teraz máme pred sebou posledné slovenské automobilové podujatie, Auto Show, ktorého sa radi zúčastňujeme a samozrejme okrem už spomínanej dvojice nás bude reprezentovať aj Štofi Rosina. Zároveň toto podujatie využívame aj na stretnutia s partnermi KL Racing Rally Teamu, priateľmi a známymi. Podujatím Auto Show začína naše jesenné turné, ktoré v sebe zahŕňa niekoľko voľných podujatí na Slovensku a v Čechách," povedal Marek Lokaj z KL Racing Rally Teamu.

kl-racing-2017.jpg

KL Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri