Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing a veľká výzva na Rally Hustopeče

Tuesday, 14. 06. 2016 - 16:15, Public relations   

KL Racing a veľká výzva na Rally Hustopeče

Dvojicu súťažných posádok predstaví na nadchádzajúcom rally podujatí v Hustopečiach slovenský KL Racing Team. Budú to Kukučka s Vejačkom a Cireň s Podobníkom.

 

Tibor Szabosi;gh7p8483-2.jpg

Prví menovaní, čiže Tomáš Kukučka s Petrom Vejačkom sa divákom druhého kola slovenského šampionátu predstavia v spolupráci s vozidlom Škoda Fabia R5. Spoločne si to táto dvojica vyskúšala v súťažnom vozidle už na Rally Vyškov 2016, kde im v konečnom poradí patrilo víťazstvo v rámci Pohára organizátora, ale aj piate miesto absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;bf2a1315.jpg

„Vo Vyškove nám spoločne s Vejom všetko v aute klapalo a dúfam, že to tak bude aj teraz v Hustopečiach. Aj keď nám v prvom rade ide o body do slovenských majstrovstiev, ale aj FIA Zóny strednej Európy, som zvedavý ako sa nám podarí porovnať s kompletnou českou rally špičkou, ktorá tu bude štartovať. Verím, že to bude dobré a zo súťaže budeme odchádzať všetci spokojní," naznačil plány pred AGROTEC PETRONAS Syntium Rally Hustopeče 2016 Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;gh7p8825-2.jpg

V prípade druhej dvojice, Pavla Cireňa a Mareka Podobníka to bude trochu iné. Tát dvojica sa už spoznávať nemusí, keďže majú už spoločne najazdených niekoľko súťaží. Rovnako ako v rámci úvodnej súťaže slovenského šampionátu v Egri, aj v Hustopečiach sa divákom predstavia s vozidlom Honda Civic TypeR, ktoré je zaradené do triedy 8.

Tibor Szabosi;bf2a1458.jpg

„Nám ide o získanie čo možno najväčšieho počtu bodov práve v triede 8. S Hondou totiž na vrcholné priečky v celkovom poradí počítať nemôžeme, tak sa zameriavame práve na triedu. Je už vopred jasné, že aj tu to bude nemilosrdný boj," predstavil svoje plány Pavol Cireň.

kl-racing-partner-2016-1.jpg

Na súťaž sa už teší aj manažér KL Racing Rally Teamu, Marek Lokaj: „Samozrejme, rovnako ako naše posádky, ani ja sa už neviem dočkať štartu súťaže. Od Eger Rally uplynulo už viac ako dva mesiace a tak sme všetci doslova nažhavení. Dúfam, že obom našim posádkam sa bude dariť a uvidíme ich úspešne až na cieľovej rampe."

KL Racing team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri