Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Kimiho starosti s Toyotou a sexuálnym obťažovaním

Friday, 01. 06. 2018 - 08:28, Ľuboš Kašický   

Kimiho starosti s Toyotou a sexuálnym obťažovaním

Ex-šampión a šéf rely tímu Toyoty, Tommi Makinen, bol hosťom Kimi Räikkonena na grand prix Monte Carla. Sú v tom len dobré vzťahy, alebo Kimi už myslí na budúcnosť? Najnovšie má však aj iné starosti.

 

Poznáte to. Bez vetra sa ani lístok na strome nepohne. A takýto vetrík zafúkal Monakom práve cez garáže tímu Ferrari. Tam sa už vlani viedli diskusie o tom, či bude Kimi Räikkonen (dnes mimochodom najstarší pilot v štartovom poli F1) v Maranelle pokračovať. Teraz sám fínsky pretekár prilial trochu do ohňa tým, že si ako hosťa na prestížnu grand prix Monte Carla pozval šéfa rely tímu Toyota Gazoo Racing, štvornásobného majstra sveta Tommi Makinena.

Copyright manufacturer;tgr-0045-13.jpg

Všetci sa ešte dobre pamätáme, ako Kimi po uvoľnení miesta Alonsovi vo Ferrari odišiel do svetovej rely, kde strávil niekoľko sezón. Nemožno sa preto čudovať, že na sklonku jeho kariéry v F1 sa znova začínajú objavovať špekulácie o štarte v rely. Dokonca fínske média zašli až tak ďaleko, že Kimi už vraj má podpísanú zmluvu s Toyotou!

Martin Trenkler;17it-raikkonen-11.jpg

„Je to smiešne. Nič o tom nevedia," krútil hlavou Räikkonen. „Netajím, že po skončení v F1 budem uvažovať o rely, no teraz sú to iba nepodložené špekulácie." A na Kimiho stranu sa postavil aj Makinen. „Vôbec sme s Kimim o tom nerozprávali," potvrdil šéf Toyoty. „Sú to všetko len špekulácie. Kimi robí výbornú prácu vo Ferrari a keby mal trochu viac šťastia, tak by to bolo vidieť aj na výsledkoch. Budem rád, keď bude v tom pokračovať aj naďalej."

Martin Trenkler;ren4286.jpg

Ako vidieť, špekulovanie je blízke nielen Slovákom, ale je to celosvetový šport. Kimi zjavne chce pokračovať v F1 a to je pre neho nateraz priorita. Otázkou ostane, či rovnako cíti aj Maranello, alebo už nadobudli pocit, že je čas pre novú krv. To však ukáže až ďalší priebeh sezóny.

Mimochodom Kimi má najnovšie celkom iné starosti. Pred blížiacou sa veľkou cenou Kanady v Montreale vyplávalo na svetlo sveta, že istá miestna servírka na Kimiho Räikkonena podala žalobu za sexuálne obťažovanie, ktoré sa malo udiať pred dvoma rokmi. Kimi ju vraj mal obchytkávať na intímnych partách. Právnik fínskeho pretekára okamžite podal na ženu žalobu, podľa ktorej sa žena snaží len vylákať nejaké vysoké odškodné. Kimi popiera, že by ženu vôbec poznal. A čo na to Kimiho žena Minttu?

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri