Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Kiaba na Veľkej cene Slovenska z druhého miesta!

Friday, 17. 08. 2012 - 21:14, Daniel Mandzi   

Kiaba na Veľkej cene Slovenska z druhého miesta!

Anton Kiaba sa dnes na Slovakia Ringu s vozidlom Audi A4 DTM kvalifikoval do sobotňajších šprintových pretekov Stredoeurópskej trofeje FIA na skvelom druhom mieste.

 

Tibor Szabosi;t2c8103.jpg

Za prvým miestom v podaní Čecha Michala Matějovského na rovnakom vozidle zaostával necelých 7 desatín sekundy. Za nimi bude číhať tretí Miro Konôpka na vozidle Saleen. Kiaba musí spolu s Matějovským počas pretekov absolvovať dva povinné prejazdy boxmi a ich výkonnostný náskok pred Konôpkom bude veľmi tesný. Diváci sa tak môžu tešiť na veľmi vyrovnané a vzrušujúce preteky, ktoré sa pôjdu o 14:25. Anton Kiaba bol po piatku na našom jedinom okruhu spokojný: „Vozidlo funguje skvele, aj keď sme mali včera počas tréningov nejaké poruchy. Problémom môžu byť jazdci o kolo pozadu, ktorí ma môžu brzdiť a znemožniť niekoľkosekundový náskok, ktorý potrebujem, aby som udržal Mira Konôpku za sebou. Bude to veľmi zaujímavé!" - skonštatoval talentovaný slovenský pretekár.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri