Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Keskovci na Rally Prešov v plnej zostave

Thursday, 12. 04. 2018 - 19:20, Public relations   

Keskovci na Rally Prešov v plnej zostave

Kesko Racing Team už tohtoročnú sezónu odštartoval podujatiami Dobšinská zima a Rally Show Levoča. Tieto podujatia však absolvovala iba jedna z troch posádok, na zvyšné dve ešte štart sezóny iba čaká.

Ako ste už z perexu tohto článku mali možnosť pochopiť, v rámci úvodného podujatia Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 v Prešove, budú mať diváci možnosť na trati sledovať kompletnú zostavu rožňavského Kesko Racing Teamu. Tú tvorí, rovnako ako v minuloročnej sezóne, trojica súťažných posádok, ktoré navyše budú štartovať hneď po sebe.

Tibor Szabosi;c30i8114-21.jpg

Ako prvá trate 24. Rally Prešov 2018 začne brázdiť posádka František Fusko a jeho spolujazdec Ján Bomba. Táto dvojica sa divákom predstavila spoločne už v minulom roku, v rámci Rally Hustopeče na Morave, ale aj v tohtoročnej sezóne v Levoči. Samozrejme ich „doplnkom" na trati bude vozidlo Seat Leon TDi.

Už o minútu neskôr sa za spomínanou posádkou na trať v Prešove vydajú bojovať s časom, aj úradujúci majstri Slovenska v rally v triede 5, Juraj Keszi s Jánom Šustekom. Ich vozidlom bude rovnaký Seat Leon TDi, na rozdiel od Fuskovej žlto-čiernej farby však to Kesziho má na sebe oranžovo-čierny polep.

Tibor Szabosi;20171020-120215.jpg

Poslednou posádkou Kesko Racing Teamu, ktorá vyrazí zbierať body na prešovské trate, budú úradujúci majstri v triede 8, bratia Kamil a Erik Švecoví na Honde Civic TypeR. Ich štartový čas je stanovený presne jednu minútu za Seatom Leon TDi pilotovaným Jurajom Keszim.

„Musím povedať, že tot sa nám ešte nestalo. V predbežnej štartovej listine sú všetky naše posádky zaradené na štarte presne za sebou. Nevadí, raz to muselo prísť. Má to jednu nevýhodu, že aj do servisnej zóny dorazíme v minútových intervaloch a tak budú mať mechanici poriadnu zaberačku. Na druhej strane počas celej súťaže budeme neustále spolu a budeme tak presne vedieť ako sa komu darí. Dúfam, že spolu zažijeme na Rally Prešov aj veľa dobrého a všetko zlé sa nám vyhne," zhodnotil s úsmevom Juraj Keszi, manažér Kesko Racing Teamu.

Tibor Szabosi;c30i8637-8.jpg

24. Rally Prešov 2018 štartuje v dňoch 13. - 14.4.2018. V rámci prvého súťažného dňa je okrem preberaní a obhliadky tratí pre súťažiacich pripravené aj večerné slávnostné predstavenie na štartovej rampe v centre Prešova. Počas soboty, čiže druhého súťažného dňa budú už súťažné posádky „natvrdo" bojovať o čo najlepšie dosiahnuté časy. Cieľ súťaže je plánovaný od 16:40 hodiny.

Kesko Racing Team, M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri