Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KESKOMOBILE AUTO SHOW s veľmi zaujímavými menami na štarte

Thursday, 09. 11. 2017 - 12:38, Public relations   

KESKOMOBILE AUTO SHOW s veľmi zaujímavými menami na štarte

Záverečné podujatie motoristickej sezóny na okruhu SLOVAKIA RING ponúkne divákom zaujímavý motoršport. Na trať atraktívnych rýchlostných skúšok, ktoré budú takmer celé viditeľné z tribúny, sa vydajú aj veľmi zaujímavé mená.

Tibor Szabosi;c30i9400-9.jpg

Množstvo aktuálnych, nových či niekdajších držiteľov majstrovských titulov sa podarilo organizátorom prilákať na exhibičnú rely KESKOMOBILE AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2017. Za všetky spomeňme veterána slovenského motoristického športu Igora Drotára, ktorý má za sebou 40-ročnú kariéru na rely súťažiach či kopcoch, no aj dnes jeho jazdecké umenie i schopnosť získať si divákov sú etalónom pre jeho nasledovníkov.

Tibor Szabosi;c30i7479-9.jpg

Možnosť vyskúšať si súťažné auto pravidelne využíva aj náš najlepší okruhový pretekár Štefan Rosina. Štofi už zavesil pretekárske topánky na klinec, no zo svojho umenia za volantom určite nič nezabudol. Príďte sa o tom presvedčiť sami, jeho nesporný talent ho bude radiť medzi favoritov na celkový triumf.

Tibor Szabosi;c30i8726-8.jpg

No medzi jeho súpermi budú aj také esá súčasnej stredoeurópskej rely scény, ako vlaňajší vicemajster sveta juniorského WRC Martin Koči, ktorý do poslednej súťaže v Košiciach bojoval o slovenský súťažný titul. Napokon ho nezískal len veľmi tesne, skončil druhý s rovnakým počtom bodov ako Čech Pavel Valoušek, ktorý sa takisto chystá na SLOVAKIA RING. Celoročným súperom týchto dvoch rýchlych pánov bude aj Poliak Grzegorz Grzyb vo farbách tímu RUFA Sport.

Tibor Szabosi;c30i7098-7.jpg

Táto stajňa posiela na náš prvý permanentný pretekársky okruh hneď tri vozidlá, z ktorých najmä Audi Quattro S1 bude pútať pohľady všetkých divákov a milovníkov rely. Naposledy s ním Milan Troška potešil oko obecenstva na Rally Legend v San Marine a teraz nevynechá ani prvé zo série tzv. voľných podujatí pod hlavičkou SAMŠ - rely KESKOMOBILE AUTO SHOW na SLOVAKIA RINGU.

Tibor Szabosi;c30i9452-8.jpg

Na štarte nebude chýbať ani víťaz FIA Trofeje Zóny stredne Európy a Majster SR 2017 Miro Pospíchal, rovnako víťazi slovenských titulov v rely Peter Gavlák (trieda 3) a Martin Kysucký (Trieda 6 a 2WD).

Tibor Szabosi;c30i8620-10.jpg

V piatok je na SLOVAKIA RINGU určený spoznávaniu trate a tréningom. Tri rýchlostné skúšky sa pôjdu v sobotu, so štartom o 9:00. Najmä tá tretia, posledná, bude pre divákov najzaujímavejšia. Bude totiž braná ako exhibičná, bez nutnosti hľadieť na čas. A tak sa môžeme tešiť na divoké prejazdy „pre divákov".



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri