Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 so Švecom, Fuskom a Šustekom

Friday, 10. 11. 2017 - 08:42, Public relations   

KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 so Švecom, Fuskom a Šustekom

Posledné podujatie sezóny automobilových športov na Slovensku už po ôsmy krát odštartuje na Slovakia Ringu. Rovnako ako minuloročné, aj to tohtoročné je vďaka názvu podujatia vlastne domácim pre jazdcov Kesko Racing Teamu.

Tibor Szabosi;c30i8123-8.jpg

Názov podujatia na Slovakia Ringu je v tomto roku KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017. Po roku tak Auto Show opäť spojila svoje meno s Kesko Racing Teamom, pričom práve tento rožňavský rally tím bude reprezentovať trojica jazdcov.

Tibor Szabosi;c30i9096-6.jpg

Ovenčený tohtoročným majstrovským titulom v triede 8 sa v rámci podujatia KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 predstaví vo farbách Kesko Racing Teamu Kamil Švec, ktorého namiesto majstrovského brata bude v rámci podujatia na Slovakia Ringu navigovať pre zmenu jeho otec Dušan, rovnako dlhoročný spolujazdec. Samozrejme táto syno - otcovská dvojica sa predstaví s Hondou Civic TypeR.

Tibor Szabosi;c30i9549-9.jpg

Rovnako s čerstvým majstrovským titulom, v tomto prípade však v triede 5 sa za volantom Seatu Leon TDi v tohtoročnej sezóne prvýkrát predstaví spolujazdec Juraja Kesziho, Ján Šustek.

Síce nie s majstrovským titulom, ale titulom druhého vicemajstra si presne po roku príde trať na Slovakia Ringu vyskúšať aj Fero Fusko v spolupráci s vozidlom Seat Leon TDi.

Tibor Szabosi;c30i9101-8.jpg

Nielen na trojicu posádok Kesko Racing Teamu, ale aj na množstvo ďalších súťažiacich, ktorí sa fanúšikom rally súťaží na Slovakia Ringu predstavia, pripravil organizátor trať v rámci ktorej absolvujú trojicu rýchlostných skúšok. Z nich dve budú s meraním času a tretia, ako už aj samotný názov podujatia napovedá má byť akousi „show" nielen pre prítomných divákov, ale aj priateľov, známych, či rodinných príslušníkov.

Podujatie KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 štartuje už v sobotu 10.11.2017 od 9:00 hodiny.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri