Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing v plnej zbroji do Egeru

Wednesday, 25. 03. 2015 - 07:18, Miroslav Majláth   

Kesko Racing v plnej zbroji do Egeru

Kesko Racing Team vstupuje do svojej druhej sezóny. Už na Rally Eger sa predstaví v plnej zbroji, so všetkými vozidlami tímu.


Tibor Szabosi;h7p5762-1.jpg

Na začiatku minuloročnej sezóny motoristického športu sme vám predstavili novovzniknutý Kesko Racing Team. Odvtedy prešiel rožňavský tím dlhú cestu, počas ktorej ku jednému súťažnému vozidlu pridal ďalšie dve, z toho jedno, ktorého rodný list vystavila priamo továreň na automobily. „Som naozaj rád, že sa nám postupne náš Kesko Racing Team rozrastá. Na začiatku minuloročnej sezóny sme štartovali iba so Seatom Leon TDi, dnes sa pravidelne predstavujeme s trojicou vozidiel, keď najskôr pribudla Škoda Fabia TDi a o niečo neskôr plnokrvný továrenský Opel Adam R2. Rovnakú trojicu vozidiel budú mať diváci možnosť sledovať aj v úvode tohtoročnej sezóny, na Rally Eger," povedal úvodom manažér a jazdec Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi.

Tibor Szabosi;h7p5797-1.jpg

Na Rally Eger sa v Kesko Racing Teame predstaví dvojica posádok, tretie vozidlo, Opel Adam R2 bude pilotovať jedna z maďarských posádok. „Áno, je to tak. Opel Adam R2 sa nám podarilo prenajať, vo farbách nášho tímu budú na štarte stáť Seat Leon TDi a Škoda Fabia TDi," vysvetľuje ďalej Juraj Keszi. „V spolupráci so Seatom Leon TDi sa predstavím už tradične ja so spolujazdcom Pavlom Helméczym aso škodou Fabia TDi odštartuje Fero Fusko s navigátorom Štefanom Tökölim."

Rudolf Štober;dsc-5804-3.jpg

Rally Eger 2015 sa po dvoch rokoch opäť stane opäť úvodným podujatím Majstrovstiev Slovenska v rally. Jeho štart je naplánovaný na piatok 27.3.2015 už tradične na egerskom námestí Dobó tér. Počas soboty a nedele (28.- 29.3.2015) budú nielen posádky Kesko Racing Teamu, ale aj ďalších viac ako dvesto súťažiacich, bojovať na celkovo štrnástich rýchlostných skúškach. „Rally Eger vždy bola a aj bude nesmierne náročná súťaž. Je veľmi odlišná od tých, ktoré jazdíme na Slovensku, sú tu široké trate a dlhé roviny, ktoré jazdíme na vytočenú šesťku, čo je v niektorých momentoch mimoriadne nebezpečné. Našim cieľom je v prvom rade vidieť cieľovú rampu a ak sa nám podarí nejaký dobrý výsledok, budem spokojný," uzavrel rozprávanie Juraj Keszi, manažér Kesko Racing Teamu.

keszi-1.jpg

Miro Majláth

 

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri