Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing Team sa sústredí hlavne na boje v rámci triedy 5

Friday, 20. 10. 2017 - 06:11, Public relations   

Kesko Racing Team sa sústredí hlavne na boje v rámci triedy 5

Aj na posledné podujatie slovenského rally šampionátu nastúpi Kesko Racing Team s trojicou súťažných posádok. Z nich budú dve bojovať o body v rámci triedy 5 a jedna do triedy 8.

Tibor Szabosi;c30i1754-9.jpg

Juraj Keszi spoločne s Jánom Šustekom pred posledným kolom Majstrovstiev Slovenska v rally 2017 ovládajú priebežné poradie v triede 5. Ich náskok pred prenasledovateľmi, ktorými sú ich tímoví kolegovia, Fero Fusko a Štefan Tököli, je však iba deväť bodov, čo rozhodne nie je veľa. Na Košiciach tak budeme sledovať mikro súboj dvoch súťažných posádok rožňavského Kesko Racing Teamu, ktoré sa navyše predstavia na zhodných vozidlách Seat Leon TDi.

Tibor Szabosi;c30i5586-6.jpg

„Samozrejme, všetci chceme vyhrávať, ale z pohľadu Kesko Racing Teamu je úplne jedno, kto v Košiciach získa viac bodov. Povedal by som, že najpodstatnejšie je to aby sme obaja dojazdili po oba dva dni až do cieľa, keďže za Ferom a Pištíkom je s trinásť bodovou stratou naša jediná dievčenská posádka. V prípade, ak by sme nedojazdili do cieľa, ešte stále by mohli brať majstrovský titul oni a to nechceme. Verím, že nás nebude obchádzať športové šťastie a všetko dobre dopadne," zhodnotil situáciu pred Rally Košice šéf Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi.

Tibor Szabosi;c30i5509-8.jpg

Okrem spomínaných dvoch posádok Kesko Racing Teamu sa na štart 43. Rally Košice postavia aj bratia Kamil a Erik Švecoví spoločne s Hondou Civic TypeR. Túto dvojicu však viac ako titul trápi iná vec a tou je, že v triede 8 opäť budú súťažiť osamotení.

Tibor Szabosi;asf-4734.jpg

„Dúfali sme, že aspoň na posledné kolo sa nájde nejaká konkurencia, ale žiaľ, opak je pravdou. Skúsime si v štartovom poli nájsť nejakých súperov, s ktorými sa aspoň budeme mať možnosť porovnávať a samozrejme opäť si urobíme tímový mikro súboj, kto z nás troch bude najrýchlejší," povedal smutný Kamil Švec.

Tibor Szabosi;c30i1791-7.jpg

Posledné kolo Majstrovstiev Slovenska v rally štartuje v Košiciach už počas nadchádzajúceho víkendu. Organizátor pre všetkých súťažiacich pripravil dvojetapovú súťaž, pričom každý súťažný deň bude bodovaný zvlášť. Trať má celkovú dĺžku takmer 515 kilometrov. V tomto celkovom počte je započítaných aj 12 rýchlostných skúšok, pričom ich spoločná dĺžka je takmer 140 kilometrov. Nielen to, ako sa darilo posádkam Kesko Racing Teamu, ale aj to, kto sa stane slovenským absolútnym rally majstrom sa dozvieme v nedeľu popoludní.

Kesko Racing Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri