Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing si ide na 47. Rally Košice 2021 pre majstrovské tituly

Wednesday, 13. 10. 2021 - 14:36, Miroslav Majláth   

Kesko Racing si ide na 47. Rally Košice 2021 pre majstrovské tituly

Dve súťažné posádky, tri možné tituly Majstrov Slovenska v rally v sezóne 2021. S takouto vyhliadkou smeruje na Rally Košice 2021 rožňavský Kesko Racing Team.

 

Tibor Szabosi;ac7i0504-3.jpg

V prípade posádky Kamil a Erik Švecoví už je o jednom z možných majstrovských titulov v predstihu rozhodnuté a to v triede 6, kde už Kamila s Erikom nemôže nikto so súperov dobehnúť. Stále však je o čo bojovať, v hre je totiž ešte aj majstrovský titul v skupine 2WD. Tu síce Švecovcom aktuálne rovnako patrí prvá priečka priebežného hodnotenia, no ich najbližší prenasledovatelia na nich strácajú iba dvadsaťtri bodov.

Tibor Szabosi;ac7i0498-4.jpg

„Bude to ešte poriadne náročné, ale pevne veríme, že nás to povestné športové šťastie neopustí a všetko dotiahneme do zdarného konca. V Košiciach v podstate presne vieme do čoho ideme a čo nás čaká. Napriek tomu musíme pri písaní rozpisu dávať veľký pozor, predsa len v minulom roku sa kvôli COVIDu košická súťaž nekonala a cesty môžu byť v úplne inom stave ako tomu bolo pred dvoma rokmi. Na druhej strane, všetci budeme mať rovnaké podmienky, takže sa do toho treba poriadne obuť a veriť si,“ zamyslel sa Kamil Švec pred odjazdom do Košíc.

Tibor Szabosi;ac7i0675-3.jpg

V prípade druhej posádky Kesko Racing Teamu, ktorú tvorí dvojica Fero Fusko a Dušan Kekeňák, je situácia trošku lepšia. Dôvodom je fakt, že Fero s Dušanom odštartujú v Košiciach v triede 12 osamotení a tak majstrovský titul už majú v podstate už pred samotným štartom vo vrecku.

Tibor Szabosi;ac7i9709-5.jpg

„Škoda, že sa nikto so súperov v našej triede 12 neprihlásil, mohlo to byť ešte zaujímavé. Nevadí, našim cieľom je napriek tomuto faktu absolvovať celú rally súťaž a dôjsť až na cieľovú rampu,“ doplnil Fero Fusko.

Tibor Szabosi;asr69273-3.jpg

47. Rally Košice 2021 odštartuje v dňoch 15. – 17.10.2021. Organizátor pre súťažiacich pripravil dvojetapovú súťaž, v rámci ktorej súťažné posádky absolvujú trať o celkovej dĺžke 457,30 kilometrov. V tomto počte je započítaných aj 129,00 meraných kilometrov. Tie sú rozdelené do desiatich rýchlostných skúšok, z ktorých štyri sa budú konať počas prvej a šesť v druhej. Štart súťaže je plánovaný na sobotu 16.10.2021 od 13:00 hodiny a cieľ bude v nedeľu 17.10.2021 od 13:50 hodiny.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri