Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing sa predstaví v Ožďanoch

Thursday, 15. 06. 2023 - 06:48, Miroslav Majláth   

Kesko Racing sa predstaví v Ožďanoch

Oždianske serpentíny patria medzi podujatia na ktorom nikdy nechýba rožňavský Kesko Racing Team.



Tibor Szabosi;asr64978-6.jpg

V mesiacoch máj a začiatkom júna sme zažili obdobie, kedy slovenských kopciarov nebolo na domácich tratiach veľmi vidno. Podujatia sa totiž konali v okolitých krajinách. Teraz sa konečne vrátia seriály Dynamax medzinárodné a národné Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu na rodnú hrudu, do obce Ožďany. Okrem spomínaných seriálov v rámci XI. Oždianskych serpentín 2023 budú po jeden a pol mesačnej pauze pokračovať aj Majstrovstvá Slovenska pretekov do vrchu historických vozidiel.

Tibor Szabosi;asr69508-5.jpg

Poďme však ku Kesko Racing Teamu. Ten bude v rámci XI. Oždianskych serpentín 2023 reprezentovať celkovo trojica jazdcov, ktorí sa predstavia v klasickej zostave, čiže tohtoročný kopciar Fero Fusko jazdiaci na vozidle Seat Leon TDi. Kamil Švec na s Peugeotom 208 Rally4 a Marián Kekeňák s Fordom Fiesta Proto sa do Oždian idú poriadne rozjazdiť pred plánovanou Rally Prešov.

Kesko Racing Team

Organizáciu podujatia XI. Oždianske serpentíny 2023 po dlhých desiatich rokov vzal do rúk nový organizátor, ktorý sa určite bude snažiť doniesť na tieto obľúbené preteky niečo nové, neopozerané, takže sa máme všetci na čo tešiť. Samotné podujatie štartuje v piatok (16.6.2023) povinnými preberaniami. V sobotu a v nedeľu (17. – 18.6.2023) sa už všetci diváci môžu tešiť vždy na štvoricu jázd. Z nich budú vždy v dopoludňajších hodinách dve tréningové a popoludní dve súťažné. Tie nám rozlúsknu hádanku, kto bude v tomto roku v Ožďanoch najrýchlejší. O tom, ako sa darilo štvorici jazdcov Kesko Racing Teamu vás budeme informovať po ukončení pretekov.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri