Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing s Fuskom a Bombom odskúšali techniku po zime

Monday, 29. 01. 2018 - 20:47, Public relations   

Kesko Racing s Fuskom a Bombom odskúšali techniku po zime

Rally Show Levoča sa stalo podujatím na ktorom si v tohtoročnej sezóne prevýkrát vyskúšala súťažnú techniku aj posádka Fero Fusko - Ján Bomba.

 

Tibor Szabosi;c30i4625-5.jpg

Posádka rožňavského Kesko Racing Teamu si toto podujatie zaradené do kategórie voľných vybrala zámerne. Blíži sa totiž Dobšinská zima 2018, kde Fero Fusko ako Dobšinčan nesmie v žiadnom prípade chýbať. Navyše, keďže obe súťaže sú zaradené medzi klasické zimné, odskúšali si presne po roku aj jazdu na pneumatikách s hrotmi. O tom, že im to v Levoči išlo svedčí aj výsledok, keď sa umiestnili na konečnom šiestom mieste absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;c30i4893-6.jpg

„Bolo to fajn, rýchlostná skúška bola zľadovatená a zasnežená. Jediným problémom boli vyjazdené koľaje, ktoré boli dosť nebezpečné a bolo až veľmi jednoduché vyrobiť nejakú chybu a rozbiť auto. Tomu sme prispôsobili aj rýchlosť našej jazdy, keďže sme chceli Seat priviezť celý až do cieľa. Náš Saet Leon TDi sa ukázal byť po zime v poriadku a všetko prebiehalo tak ako sme si naplánovali. Som rád, že nám náš Kesko Racing Team povolil štart na tejto súťaži. Vyskúšali sme auto, my sme sa trochu v aute po zime opäť rozbehli, čo je super. Tešíme sa už na Dobšinskú zimu 2018, ktorá štartuje už počas nadchádzajúcej soboty," povedal Fero Fusko po súťaži v Levočských vrchoch.

Tibor Szabosi;c30i4887-10.jpg

Kesko Racing, M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri