Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing, pohár Primátora Rožňavy a BOSS Auto Show

Thursday, 12. 11. 2015 - 15:01, Public relations   

Kesko Racing, pohár Primátora Rožňavy a BOSS Auto Show

Dve oranžovo-čierne súťažné vozidlá, trojica jazdcov rožňavského Kesko Racing Teamu, ale aj súboj o pohár Primátora Rožňavy.

Toto všetko môžu fanúšikovia Kesko Racing Teamu zažiť iba na BOSS Auto Show 2015.

Tibor Szabosi;h7p4299-3.jpg

Po náročnej rally, ale aj kopcovej sezóne, v ktorej mali diváci možnosť sledovať viac, či menej vydarené výkony jazdcov, či spolujazdcov rožňavského Kesko Racing Team, sa tohtoročná sezóna automobilových súťaží blíži ku koncu. Posledným slovenským podujatím bude počas nadchádzajúceho piatka a soboty podujatie BOSS Auto Show 2015. Na štarte nebude chýbať ani trojica jazdcov Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi, František Fusko, či Štefan Tököli a súťažné vozidlá Seat Leon TDi a Škoda Fabia TDi.

Tibor Szabosi;h7p5310-2.jpg

„Som rád, že sa opäť, aj v tomto roku, môžeme zúčastniť na poslednom podujatí sezóny, na Slovakia Ringu. To sa v tomto roku koná pod hlavičkou BOSS - energy drink, ktorý je partnerom aj nášho tímu. Tak ako aj v minulosti, túto súťaž využijeme nielen na jazdenie, ale aj ako príjemne prežité dva dni v spoločnosti našich reklamných partnerov, či kamarátov, ktorých okrem poriadneho pohostenia aj povozíme v našich súťažných vozidlách.

Jozef Pisch;0x8c8366-3.jpg

Popri tom všetkom budeme medzi sebou bojovať aj o pohár Primátora mesta Rožňava, ktorý je našim kamarátom a rovnako sa na podujatí BOSS Auto Show 2015 zúčastní. Verím, že to bude krásne ukončenie tohtoročnej sezóny, v ktorej sa nám, ak odpočítam technické poruchy darilo," opísal prípravy na BOSS Auto Show 2015 Juraj Keszi, manažér, ale aj jazdec Kesko Racing Teamu.

Tibor Szabosi;h7p5922-2.jpg

Podujatie BOSS Auto Show 2015 štartuje v dňoch 13. - 14.11.2015, pričom organizátor pripravil aj v tomto roku pre súťažiacich jedno prekvapenie v podobe nočnej rýchlostnej skúšky, ktorá odštartuje už v piatok o 18-tej hodine. Na sobotu sú pripravené tri samostatné rýchlostné skúšky. Ako dopadne súboj v rámci Kesko Racing Teamu o pohár Primátora mesta Rožňava, Pavla Burdigu vás budeme informovať.

Kesko Racing, Miro Majláth

loga-kesko.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri