Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing odštartuje kopcovú sezónu v Zaluži

Tuesday, 10. 05. 2016 - 14:43, Public relations   

Kesko Racing odštartuje kopcovú sezónu v Zaluži

Rožňavský Kesko Racing Team už v minuloročnej sezóne podstatnou mierou zasiahol okrem rally súťaží aj do šampionátu pretekov automobilov do vrchu. Inak tomu nebude ani v tomto roku.

 

Tibor Szabosi;bf2a0993.jpg

„Úvodné kolo slovenských majstrovstiev pretekov automobilov do vrchu sme vynechali. Stalo sa tak z dvoch dôvodov. Po prvé, preteky v Rechbergu boli pre náš tím neskutočne vzdialené a po druhé, nemali sme celkom prichystané obe autá. Ako všetci asi vedia, na Eger Rallye som ja musel zo súťaže odstúpiť a kým sme poriadne prišli na to, čo autu vlastne bolo, prešiel dosť dlhý čas," vysvetlil úvodom rozhovoru Juraj Keszi, manažér Kesko Racing Teamu.

Tibor Szabosi;gh7p9492-2.jpg

Po vynechaní úvodného kola slovenského kopcového šampionátu, ale ako už vieme aj nutných opravách na vozidlách identických vozidiel Seat Leon TDi, odštartuje dvojica jazdcov Kesko Racing Teamu v rámci druhého kola v poľskej Zaluži. Samozrejme v jednom z vozidiel Seat bude sedieť František Fusko, minuloročný druhý vicemajster v skupine N a prvý vicemajster triedy N do dvoch litrov.

Tibor Szabosi;gh7p9552-1.jpg

V tom druhom to bude Štefan Tököli, pre ktorého minuloročné kopcové majstrovstvá skončili šiestym miestom v skupine a piatym v triede N do dvoch litrov. Pre oboch jazdcov však tento poľský kopec bude absolútnou novinkou.

Tibor Szabosi;bf2a1473.jpg

„Samozrejme, aj tieto preteky sú pre Fera a Pištíka novinkou, keďže tu nikdy neštartovali. Po porade v tíme je jasné, že nám o výsledok až tak moc nejde, dôležité je otestovať obe autá po opravách a zistiť ich funkčnosť. Verím však, že teraz už bude všetko v absolútnom poriadku, keďže hneď po Zaluži náš Kesko Racing Team čakajú aj preteky na Jahodnej pri Košiciach," dodal záverom Juraj Keszi.

Kesko Racing Team, Miro Majláth

loga-kesko-2016.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri