Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing na domácich tratiach trojici

Thursday, 30. 03. 2017 - 21:51, Public relations   

Kesko Racing na domácich tratiach trojici

Predviesť svoje jazdecké umenie pred domácimi fanúšikmi je pre každú rally posádku veľká motivácia. A presne takúto motiváciu pociťujú aj tri posádky rožňavského Kesko Racing Teamu pred Rally Rožňava.

Spomínané podujatie v sezóne 2017 otvára Majstrovstvá Slovenska v rally. V meste, v ktorom sa to rallystami len tak hemží, neodštartovala automobilová súťaž (samozrejme ak opomenieme okruhovú rýchlostnú skúšku patriacu k Rally Lubeník) od roku 2008. A je to veľká škoda. Veď práve tunajšie rýchlostné skúšky patria k najkrajším na Slovensku.

Tibor Szabosi;gh7p9492-2.jpg

„Motivácia je naozaj veľká. Okrem toho, že práve v okolí nášho mesta máme naozaj asi najkrajšie rýchlostné skúšky, sme doma, pred domácimi fanúšikmi, ale aj zrakmi množstva reklamných partnerov tímu. Aj preto sa na Rally Rožňava, otváracom kole slovenského rally šampionátu, predstavíme v plnom zložení a verím tomu, že aj v plnom nasadení,“ odštartoval rozprávanie Juraj Keszi, manažér Kesko Racing Teamu.

Poďme sa pozrieť, kto bude na Rally Rožňava 2017 reprezentovať Kesko Racing Team.

Tibor Szabosi;c30i8721.jpg

S vozidlom Seat Leon TDi sa fanúšikom automobilových súťaží predstaví šéf tímu, Juraj Keszi. Toho bude premiérovo navigovať Ján Šustek. Juraj v súťažnom vozidle nesedel už veľmi dlho, takže na Rally Rožňava to bude určite v štýle rozohrievania sa.

Rovnaké vozidlo, čiže Seat Leon TDi vo farbách Kesko Racing Teamu predstaví divákom dvojica Fero Fusko – Štefan Tököli, ktorých sme už pri spoločnom fungovaní mali možnosť v tomto roku sledovať na Dobšinskej zime. Fero sa navyše predstavil aj pred dvoma týždňami na rally neďaleko Košíc, čiže už je rozjazdený.

Tibor Szabosi;gh7p4480-5.jpg

Tretiu posádku Kesko Racing Teamu tvorí bratská dvojica Kamil a Erik Švecoví a divákom sa nielen na mestakom okruhu v Rožňave, ale následne aj na sobotných rýchlostných skúškach bratia predstavia s vozidlom Honda Civic TypeR, čiže s tým istým, s ktorým sme ich mali možnosť sledovať aj v minuloročnej sezóne.

Podujatie 10.L Racing Rally Rožňava štaruje v piatok 31.3.2017 o 18:00 hodine. Cieľ súťaže je plánovaný na sobotu 1.4.2017 o 15 hodine 30 minúte.

Tibor Szabosi;c30i8621-1.jpg

Kesko Racing, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri