Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing na Dobšinskú zimu 2018 iba s Fuskom

Friday, 02. 02. 2018 - 13:14, Public relations   

Kesko Racing na Dobšinskú zimu 2018 iba s Fuskom

Zoznam prihlásených na podujatie Dobšinská zima 2018 hovorí o štarte dvoch súťažných posádok Kesko Racing Teamu, skutočnosť však bude iná a fanúšikovia rally súťaží uvidia v Dobšinej nakoniec iba jednu posádku tímu.

 

Dôvodom je porucha prevodovky vozidla Honda Civic Type R, s ktorým sa mala predstaviť bratská dvojica Kamil a Erik Švecoví.

Tibor Szabosi;asf-9152.jpg

„Mrzí nás to, veľmi sme sa na Dobšinskú zimu tešili. Pri testovaní pred týmto podujatím však začala naša Honda vydávať nejaké divné zvuky. Ešte neviem presne či je to prevodovka, ale diferenciál, to zistíme presne až po rozobraní a kontrole. Jedno je isté. Na štart Dobšinskej zimy sa tohto roku nepostavíme," vysvetli dôvod absencie Kamil Švec.

Hájiť farby rožňavského Kesko Racing Teamu tak bude na Dobšinskej zime 2018 iba jedna súťažná posádka. Tou bude dvojica Fero Fusko - Ján Bomba a vozidlo Seat Leon TDi.

Tibor Szabosi;c30i4897-7.jpg

„Počas minulej soboty sme auto odskúšali na podujatí v Levoči. Všetko fungovalo, tak dúfam, že to tak bude aj v Dobšinej. Pre mňa ako Dobšinčana je to domáce podujatie, trate poznám dobre, ale ako sa hovorí „doma nikto nie je prorokom" veľkú výhodu mi to nedáva. Budeme sa snažiť zajazdiť čo možno najlepšie, ale zase s rozumom, aby sme neublížili autu. Som rád, že nám túto rally súťaž Kesko Racing povolil, za čo by som sa rád poďakoval," zhrnul Fero Fusko.

Samozrejme v okolí dobšinských rally tratí budú mať možnosť diváci stretnúť aj šéfa Kesko Racing Teamu, Juraja Kesziho. Ten sa však v tomto prípade podujatia zúčastní iba v úlohe diváka: „Ja som sa do súťaže ani neprihlasoval, nevedel som totiž či mi pracovné povinnosti dovolia štartovať, alebo nie. Teraz to vyzerá tak, že by sa mi mohlo podariť prísť aspoň pozrieť, veď z domu to do Dobšinej mám ozaj iba na skok. Dúfam, že chalanom sa bude dariť a privítame ich na cieľovej rampe."

Tibor Szabosi;c30i4889-6.jpg

Dobšinská zima štartuje dňa 3.2.2018 o 11:00 hodine. Na súťažiacich čaká celkovo šesť rýchlostných skúšok, ale aj poriadne náročné podmienky, či meniaci sa povrch podľa poveternostných podmienok. Prvé súťažné vozidlo by sme na cieľovej rampe mali očakávať o 15 hodine 10 minúte.

Kesko Racing, M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri