Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing do Hustopečí s Keszim a Fuskom

Wednesday, 14. 06. 2017 - 11:07, Public relations   

Kesko Racing do Hustopečí s Keszim a Fuskom

V rámci prvých troch rally súťaží zaradených do tohtoročného slovenského rally šampionátu sa Kesko Racing Team prezentoval trojicou posádok. V Hustopečiach odštartujú iba dve z nich.

Tibor Szabosi;c30i0050-3.jpg

Premiérovo sa na štart podujatia, ktoré sa už tradične koná medzi moravskými vinicami pod názvom XIII. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2017, postaví posádka Juraj Keszi - Ján Šustek s vozidlom Seat Leon TDi. Keďže táto dvojica tu ešte nikdy neštartovala, bude tu pre nich všetko nové.

„Musím priznať, že ideme trochu do neznáma. O tretiach mám akú takú predstavu, pozeral som nejaké onboardy, ale čo to mi porozprával aj tímový kolega Fero Fusko, ktorý tu už minulý rok štartoval. Musím povedať, že trate sú úplne odlišné od tých na aké sme zvyknutí doma, prvá etapa sa navyše pôjde po tme, ale nevadí. Rally Hustopeče sú pre mňa výzva, ktorú chcem pokoriť," povedal Juraj Keszi pred odjazdom do Hustopečí.

Tibor Szabosi;c30i9131-3.jpg

Druhým jazdcom Kesko Racing Teamu, ktorý už na spomínanej súťaži v minulom roku štartoval je František Fusko. Tomu však v tomto prípade bude v Seate Leon TDi robiť spoločnosť nie ako je zvykom Štefan Tököli, ale Ján Bomba.

„Mne sa súťaž v minulom roku páčila, rýchlostné skúšky sú nádherné a celá súťaž je neskutočne dobre zorganizovaná. Počas prvého dňa súťaže sa nám podarilo vybojovať striebro v triede 5, no na druhý deň sme toľko šťastia nemali, už v druhom teste nám praskla poloos a nasledovalo odstúpenie. Dúfam, že sa s Janom v aute rýchle zžijeme, budeme mať šťastie a dôjdeme až na cieľovú rampu," doplnil Fero Fusko.

Tibor Szabosi;c30i9155-3.jpg

Podujatia Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2017 sa ako je už jasné nezúčastní tretia posádka Kesko Racing Teamu, bratia Švecoví, ktorí toto podujatie vynechávajú. Súťaž štartuje už v piatok 16.6.2017 podvečer o 19:00 hodine. Súťažiaci v priebehu prvého dňa absolvujú šesť rýchlostných skúšok, pričom posledná z nich štartuje tesne pred polnocou. Na sobotu 17.6.2017 pripravil organizátor ďalšiu šesticu rýchlostných skúšok, pričom prvú posádku na cieľovej rampe môžu diváci očakávať tesne po pol piatej popoludní. O tom, ako sa darilo posádkam Kesko Racing Teamu na podujatí XIII. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2017 vás budeme informovať po jej ukončení.

Kesko Racing, M. Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri